Şimdi Ara

Teşekkürler Xbox360,Microsoft ve 1nci 2nci ve 3ncü Parti OyunÜreticileri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 0000000

Live'da geceleri bağırdığım ve babamdan hadoken yediğim için sana şükranlarımı sunuyorum xbox 360

Hayda sen KAKA mısın,hacı gidip en köşeye yazmışsın,kim bu forumda sabahtan beri dolaşan 007 james bond diyorum

• Yazıyor hacı sağda işte herkes biliyor kim olduğumu merak etme
  • Bu forumu bu yüzden sevmiyorum
  • Teşekkür edilicek tek olay kopyamı
    live sistemi,oyun firmalarına para akıtıp bize multi oyunlarda daha iyi kaliteyi sağlama
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadheerjahn

Bu forumu bu yüzden sevmiyorum

Daha iyisini bul o zaman. Burası Türkiyenin en büyük forumu
  • Yahu herkes teşekkür etmiş, bari ben de edeyim

Kıran kırana geçen nextgen rekabeti adına ben de MS'ye teşekkür ederim. Sayelerinde daha kaliteli oyunlar görüyor, Live gibi bir hizmetten insanlar faydalanıyor. Çok yaşa sen MS emi...
  • Ben de teşekkür ederim. İlk kez kendimi çulsuz hissettirdi bana ms Xbox'ı alınca. O tutumlu, cebinde parası eksik olmayan adam için artık 150 ytlye gidip şu aletin tepesine hdd almak uzak bir hayal. Bir yerden para çıksa da hdd ile 24" güzel bir monitör alıp aleti odama koysam diye dua ediyorum her gece.
  • standart olması gereken wi-fi optik ses çıkışı kablosu gibi özellikleri para ile bize sunan maykrosoft ailesine teşekkür ediyorum.
  • Microsoft böyle kaliteli konsolu bizler sunması ve oyun üreticilerine bazı (!)firmalar gibi davranmayıp onlara gereken desteği vererek ve oyun yapmlarını çok çok kolaylaştırarak oyun yapmlarını sağlayan bir firmaya tabiki teşekkür edeceğiz. Diğer yandan ülkemize resmi olarak sokmaması 3k gören konsollarımız bazı çakal kişilerin 3k'yı kullanarak bu sorunu çözdüklerini söyleyip bizden para alıp sonra hiçbir destek vermeden ortalıkta gözükmemeleri yüzünden bir yandan son derece sert tepki koyulması gereken firma. Ama her ne olursa olsun verdiğimiz paralar bize oyun, online ortamı bugüne kadar konsollarda yapılmış en iyis sistem ve her yıl çıkan onlarca oyunla bize unutturan Microsoft'a teşekkürlerimiz sunuyoruz.
  • Arkadaşlar kavgaya sebep olabilecek mesajlar göndermekten lütfen kaçının.

İyi forumlar.
  • Bende edeyim bariBeni Geow 2 gibi bi oyunla tanıştırdığı için ve nextgen oyun sunduğu için sonsuz teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.