Şimdi Ara

. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
13.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunların çözümü için teknik destek uzmanımız sorunun takibini yaparak çözümü için yerleşik operatör ile sürekli iletişim halinde oluyor ve arka planda bir çok işlem yapılıyor.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Sana gıcıkları var o zaman. Durduk yere yapmazlar senin dediklerini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim 75mbit diyor milenicom veya fixnet veya netspeed ama gel görki Türknet neden 20mbitte sabit bırakıyor onu bir söyler misin ne kadar şikayet kaydı açtım bir bilsen çözümsüz kalıyor.Hızın 35mbit paketi ama gel görki 20 alıyorum.Eskiden 100mbit vardı geçiş yapabileceğim onu bile kaldırmışlar.Bu arada tt ekibi filan geldiği yok sen Türknete inanmaya devam et bana inanma ben yalan söylüyorum zaten.
  • Teşekkürler Türknet bugün 35mbit vdsl2 hattımın uplaoadını 6mbit yaptığın için.
    1 sene önce türktelekomda 16mbit sonrası 3mbit download kullanıyorduk.
    Allah razı olsun...
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerini paylaş bakalım. 35MBps e "KADAR" özgür iletişim paketi kullanıyorsunuz. 100 MBps e "KADAR" özgür iletişim ekstra paketinizin gözükmeme sebebi hattınızın o hızları desteklememesi. Gel gör ki zaten 20MBps alıyorsunuz.

    Millenicomda diğer tamamıda 75MBps veremez sizin devreniz üzerinden. Hat değerlerini alalım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim sen benle neden inat içerisindesin söyler misin açıktan para vermiyor bu şirketler bize bu arada neden tt ekipleri gelip kabloma ve santralden gelen hızıma bakmadıklarını sorayım önce?Bak bakalım siteleride 50mbit gösteren bir site şimdi nasıl oluyor 20de beni bırakıyor o yetmiyor ne gelen var ne giden.Böyle bir hat zafılaması zaten Türkiyede yok uğload tarafında.Almıyor diyorlar hattınız daha yüksek hız sonrada.
    .




  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah inat içerisinde değilim beni yanlış anlamışsınız. Şuna açıklık getirmek lazım, hız sorguladığımız zaman belirttiğimiz bölge içerisinde bulunan en hızlı bağlantılı abonenin hızı gösterilir. Misal ben TurkNet e geçmeden önce adresimde YAPA gözükmeyip maksimum tahmini hızım 30 idi. Geçtikten sonra hattım YAPA olarak bağlandı ve 70 küsür download 30 küsür upload ile kullanmaya başladım ve şuanda adres hız sorgulamasında 30 olan değer 75MBps maksimum tahmini hız olmuş durumda. Hocam TT kabloları üzerinden veriliyor DSL ve bu kablolar pek stabil çalışan kablolar değil. Hem eskiliği hem stabilizasyon problemi hemde saha dolaplarının rezaletliğini ele alırsak hız sorgulama sayfasının bize hiçbir şeyi yüzde yüz doğru göstermeyeceğini anlarız. Alt katımda oturan babamlar ben 70MBps alırken 25-30 arası seyrediyor. Onlarda TurkNet YAPA ve apartmana giren kablo aynı kablo, modemler aynı vesaire. Demek istediğim çok fazla faktör var. Sizinde hat zayıflamanız çok fazla. Bağlı bulunduğunuz DSLAM kabinde mi yoksa santralde mi? Ev içi tesisatınız ne alemde?

    57dB kayıp çok fazla ve eminim ki gözden kaçan birşeyler var. Sizden ricam ev içi tesisatınızı gözden geçirin mümkünse %100 bakır kabloyla değiştirin. Ayırıcı kullanıyorsanız telefonu iptal edip hattı direkt modeme takıp değerleri kontrol edin.

    Hatta en güzeli modemi TT bina içi abone ankastresinin yanında çalıştırın mümkünse. Krone regletten direkt olarak içe girmeden modeme yetebilecek kablo çakın.

    Eğer değerler iyileşirse sorun iç tesisattadır. Olmadıysa Turknet online işlemlere performans problemlerinden farklı devreye aktarılmak istediğinizi söyleyin.

    Bi PM atıyorum bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeşim ya sen okumuyorsun yada ben anlatamıyorum ben bunları online işlemlerde kaç defa söyledim kaç defa aradılar dedimki evde direk ankastreden ölcüm yapıyorum telefon kablosu ile ufacık kablo ile hızım yine aynı 18-20 arası değişiyor diyorum.Ben port değişimi istedim yapmadılar dolaptaki hızı ölçün gelin bendeki hızı ölcün dedim ne gelen var ne giden senin hızın iyi diye Türknet hizmet veriyor sanma.Hangi kabloyu bağlasam hızım aynı eğer bir tt ekibi gelirde kontrol yaparsa işte o zaman derim ki Türknet çalışıyor ama maalesef 7 Mayısta üniversite sınavlarım bitsin ben görecem o Türkneti geçişimi direk verecem başka firmaya kafam rahat olacak.
  • .

    Avcılar parsellerdeyim, fruzköy santrali yapada bu değerlere göre geçiş olur mu acaba
  • Merhaba, bağlı olduğunuz santrale aktif altyapımız geldiğinde uygunluk olması durumunda otomatik olarak geçişinizi yaparak bilgi veriyoruz.
  • s.a benim hattım yapada bugün itibariyle ama aldığım hız 18 maksimum orda 21 yazıyo ama modeme reset atıyorum yine değişmiyor testlerde 18 alıyorum altyapım rahat 35 destekliyo 35 alamadım hiç ama değerlerim bunlar .
  • modemi değiştirirsem düzelirmi acaba modemim tp link w9970 v1 modem bu modem yerine asus modem alsam dahamı iyi olur sultangazide oturuyorum
  • modemden değil akşamdan beri bende de düşük hız
  • yanlız bende internetin açıldığı günden beri böyle :)
  • margin M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik destek uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor statüsünde kayıt oluşturabilir misiniz?
  • Hay arkadaş vdsl2 deydim 52 megabit alıyordum ama snr sınırım 6.2 idi ve ara ara kopma yaşıyordum. Profilleri deneyeyim dedim. Kesintisiz seçtim, beni adsle geçirdi hızım 16 megabit oldu. Şimdi diğer profillere ve vdsl2 ye geçemiyorum kendim. Hattınız uygun değil diyor. Kayıt açtım ne zaman çözülecek bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bendede vardı kesintisiz moda geçişi olmadı zaten.Vdsl modda olduğum için ben kesintisiz moda geçemedim.Bağlantı sağlanmadı.Geçiş için en iyisi oyun modudur.Modemden snrni 14 yap bak keyfine.Yoksa bu modlardan en iyisi standart mod snr filan uğraşmassın.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Benim nasıl geçti anlamadım. Saçmalık direk tipi değiştirmesini. Şu an adsl de bile snr 12. 14 görmem pek mümkün değil sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oluşturduğunuz kayıt üzerine arkadaşlarım profil tanımlaması yaparak VDSL geçişini yapacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.