Şimdi Ara

Teşekkürler NETSPEED 29 gündür modem açık:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese,
    Bazen netspeed karalayanlar oluyor cok gördüm. Ben aksine cok memmunum başından beri cok güzel gidiyor. Oyle ki sorunlarim cok az olmus olsa da cok hizli cozuldu kendilerine tesekkur ediyorum.
    Başvurduğum zaman telekomda 8 lik internettim vardi. Netspeed baglaninca baktim modem 10 gosteriyor 16lik pakete gectim. Uzun sure kullandim.Daha sonra modem uzerinden suanki gibi hizlar gorunce canli destek ile gorustum aninda paketim max hiza yukseltildi ve vdsl olarak gecis yapildi

    Bu bir reklam degildir. Paylasmak istedim

    Bir kac ekran goruntusu eklemek istiyorum.



    Teşekkürler NETSPEED 29 gündür modem açık:) Teşekkürler NETSPEED 29 gündür modem açık:) Teşekkürler NETSPEED 29 gündür modem açık:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Ben de netspeed kullandım 8 ay iyi sağlayıcı. Fakat şu an fiyatları çok yükseltti. 8 aydır da internet kutusu takılıyorum bakalım daha iyi f/p düşerse geçeriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed kaliteli ve orta fiyatlı bir sağlayıcıdır. Zaten çok ucuz olsa müşteri hizmetleri olmaz tek bir noktadan hizmet vermeye çalışan ufak tefek firmalar gibi olurdu. Şuanda kaliteli hizmeti ucuza veren alternatifi olmayan tek firma.

  • IPv4 Çevrimiçi Süre37 gün 22 saat 4 dakika 45 saniye


    45günü geçmiştide, routeri kendim kapatmıştım, son baktığımda bu yazıyordu.

    Not:Turknet.

    (Reklamını yapmıyorum, 139liradan verdiğim sabit fiyat garantim bitsin muhtemelen ayrılacağım. 250lira vermem 100mbit hizmete. 250 liraya telekomdan alırım en azından muhattabım olur, müşteri hizmetlerini fiyat politikasından dolayı kaldırdık deyipte, fiyatı TRnin heryerinde şubesi ve mh si olan firmayla aynı tutan firmadan hizmet almayacağım kesinlikle, birilerinin gigabitfiberini ve sponsorluklarını ben ödemem.)

    Bulunduğum yerde internetten çok elektrik kesintisi olur genelde, şikayet ede ede yola geldiler galiba.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 4 Şubat 2023; 4:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeedten ayrıldıktan sonra pişman oldum, fiyatları biraz düşürseler tekrar geçmeyi düşünüyorum. bende de kopma vs olmuyordu.

  • millet niye durduk yere firmaları karalasın. Öyle konuyu görünce dikkatimi çekti. Netspeed ile evime daireme kadar fiber gelen (TürkTelekom alt yapısı) hız rekorum 100 mbits üzerinden 0.70kbits. 1 kbit bile değil. Müşteri hizmetleri bile hız testi yaptığında şok yaşadı böyle bişe olamaz diye. 3 ay uğraştılar. 2022 ocak ilk haftasından mart sonuna kadar (3 ay) çözemediler. Bende bıktım telekoma geçtim. 1 senem bitti. Hız testimde 100mbit görmeyi bırak 110-120 altına inmiyor. Tabiki ülkemize maalesef herşey çok pahalılaştı ama kalite için cepten para çıkacak. Telekomla tahattüt bittiği an 2 yıl anında yenilicem. 500mbit almıştım 1gbit yapıcam.

  • Elektrik kesilmediği sürece sıfır kopma



    Teşekkürler NETSPEED 29 gündür modem açık:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.