Şimdi Ara

Teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gol sayısı açısından eğlenceli ama futbol kalitesi açısından düşük bir derbiydi.

Burak'ın yaptığı beni çok üzdü. Umarım gerekli uyarılar yapılır ve tekrar bu tarz penaltılar yapmaya çalışmaz.

2 şeyi bir kez daha öğrendik. Birincisi defalarca kendi bölümümde yazdım: "Derbinin favorisi yoktur." Ama bazı taraftarlarımız inatla yüksekten uçmaya ve rakibi aşağılamaya devam etti. Bu onlar için çok iyi bir ders oldu. Sahada her şey anlık oluyor ve Barça kıvamında olsan bile, saçma sapan hatalardan derbide yenilebilirsin veya berabere kalabilirsin. Bu herkesin kabul ettiği bir gerçek. Kaldı ki bizim Barça olmamız için 100 fırın ekmek yememiz lazım, durum buyken neye güveniyorsun da ukalalık yapıyorsun arkadaş?

İkincisi ise, BJK formasını kim giyerse giysin, böyle kulüpler ilk 5'ten aşağı düşmez. Ha 50 yılda bir kötü dereceler alınabilir, ama bunlar istisnadır. Bu sene de BJK'nin ilk 5'te olacağını düşünüyorum. Ve BJK'li genç futbolcular bu maçla moral kazandı. Henüz çok genç olsalar da GS gibi bir kadroya karşı kaybetmediler. Özgüvenlerinin yükseldiğini ve onlar adına iyi bir tecrübe olduğunu düşünüyorum.

Güzel bir derbi gecesi için teşekkürler.

• taraftar işine nasıl gelirse öyledir.Şimdi üzüldüm ayaklarını geçiniz.Aldığınız 1 puana sevinebilirsiniz.

iki takım da çok hata yaptı ve goller geldi.

ikinci yarı -bence- çok çok iyi top oynadık. ilk yarı da gs iyi oynamıştı.

takımımız gs'ye çok zor anlar yaşattı. biraz daha tecrübeli olsak 4. golü bulup rahatlayabilirdik ama olmadı.

dediğim gibi 3. gol haksız bir penaltıyla hele hele de burak gibi birinin haksız penaltı kazanmasıyla gelmeseydi iki takım da skordan memnun kalır, tartışmalar daha az olurdu.

ama burak gene karakterini gösterdi, milyonlarca insanın ah'ını almayı başardı. helal olsun demek düşer bana.

gs iyi top oynuyor, en önemli faktör de selçuk inan. maçın ilk yarısı büyük çoğunluğun tahmin ettiği gibi geçti ama devre arasından sonra çok daha iyi bi beşiktaş izledik..

bunlar da benim maçla ilgili yorumlarım. burda ciddi mesajlar gördüğüm için buraya yazmak istedim.

ben de teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Gol sayısı açısından eğlenceli ama futbol kalitesi açısından düşük bir derbiydi.

Burak'ın yaptığı beni çok üzdü. Umarım gerekli uyarılar yapılır ve tekrar bu tarz penaltılar yapmaya çalışmaz.

2 şeyi bir kez daha öğrendik. Birincisi defalarca kendi bölümümde yazdım: "Derbinin favorisi yoktur." Ama bazı taraftarlarımız inatla yüksekten uçmaya ve rakibi aşağılamaya devam etti. Bu onlar için çok iyi bir ders oldu. Sahada her şey anlık oluyor ve Barça kıvamında olsan bile, saçma sapan hatalardan derbide yenilebilirsin veya berabere kalabilirsin. Bu herkesin kabul ettiği bir gerçek. Kaldı ki bizim Barça olmamız için 100 fırın ekmek yememiz lazım, durum buyken neye güveniyorsun da ukalalık yapıyorsun arkadaş?

İkincisi ise, BJK formasını kim giyerse giysin, böyle kulüpler ilk 5'ten aşağı düşmez. Ha 50 yılda bir kötü dereceler alınabilir, ama bunlar istisnadır. Bu sene de BJK'nin ilk 5'te olacağını düşünüyorum. Ve BJK'li genç futbolcular bu maçla moral kazandı. Henüz çok genç olsalar da GS gibi bir kadroya karşı kaybetmediler. Özgüvenlerinin yükseldiğini ve onlar adına iyi bir tecrübe olduğunu düşünüyorum.

Güzel bir derbi gecesi için teşekkürler.

Maalesef herkes sizin gibi değil. Maçtan önce 5 atıp takım yerine koymuyorlardı şimdi hala üstün durumda bazıları . Şuan bölüm kısıtlaması gelse iyi olur . (Kendini bilmezler dadanmış bölüme.)

• Hocam Galatasaray'daki futbolculardan asla bir barça olmaz sebebi ;

Galatasaray anadolu takımlarından elde ettiği puanlarla bugünlere geldi ezme falan yok klasik korkutma taktiği basıyorsun anadolu takımına alıyorsun maçı .. Burda da alsın artık milyonlar alıyor..

Bir gerçek daha Galatasaray avrupada bu kadroyla başarı yakalayamaz ALLAH'tan umuyorum ki yakalar ama zor..

Bu arada Beşiktaş'ın forması bile 5-0 önde başlatır.

• Yanlış anlamışsın beni... "Bizden Barça olabilir" demedim, "Barça bile olsan, derbinin favorisi olmaz" dedim.
    Bitmiştir Teşekkürler
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.