Şimdi Ara

Tesbih Sallamak - Çekmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
26.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şuan konuyu okurken bile sallıyorum gümüş kakmalı oltu taşı tespihimi kime ne lan keyif benim değilmi
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: GLItCahX

quote:

PC'min yanı başında herzaman tesbihim olur :) Gerek Loading ekranlarında, gerekse Cod'da respawnı beklerken sallarım.. PC masam dışında hiçbiryerde kullanmam..

Killcam mi izliyosunuz hocam

Eskiden vardı öyle bi alışkanlığım. COD oyarken bileğimde dururdu kıro kıro, uğuruna inanırdım. 3 yıl evvel yazmışım mesajı :D

Eskileri hatırlatmıs oldum. Bende perde emerim genelde,PC pencereye yakin olunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Do not fear mistakes. You will know failure. Continue to reach out.

-Benjamin Franklin

• quote:

quote:

quote:

quote:

PC'min yanı başında herzaman tesbihim olur :) Gerek Loading ekranlarında, gerekse Cod'da respawnı beklerken sallarım.. PC masam dışında hiçbiryerde kullanmam..

Killcam mi izliyosunuz hocam

Eskiden vardı öyle bi alışkanlığım. COD oyarken bileğimde dururdu kıro kıro, uğuruna inanırdım. 3 yıl evvel yazmışım mesajı :D

Eskileri hatırlatmıs oldum. Bende perde emerim genelde,PC pencereye yakin olunca.

/>

• Hocam ne yalan söyleyeyim sallamayı sevmem yanımdakine de sallatmam.Geçen gün otobüste yanımda tesbih sallayan 17-18 yaşlarında biri vardı.Onu bile uyarmak zorunda kaldım.Nedense bana çok itici geliyor.Kusura bakmazsın inşallah sonuçta herkesin kendi düşüncesi.
  • eskiden teşbihten nefret ederdim.kıro gibi görürdüm hatta sallayanları.üniversitede sınıftan arkadaşların çoğunun cebinde teşbih var.aldım iki salladım cidden stres atmaya birebir.bugün kendime aldım bir tane tesbih.elimden düşürmez oldum.bundan sonra öyle herkesin ortasında olmasa da derste falan sallarım

PSN:EmR_07
    PlayStation 5
    BMW 318i (2016) LCI Estoril Blue
  • Bence gayet normal ve ben çok severim

• Erkegin aksesuaridir.

• Orta okul yıllarımdan beri tesbih taşırım.Sallarım,çekerim.Seneler oldu bu alışkanlığımdan vazgeçmedim,vazgeçmem de.Tesbih benim sinirimi,stresi mi alıyor.Rahatlatıyor beni.Sinirlediğim de kopartır atarım bazen.

Yıllardır biriktirdiğim güzel bi tesbih koleksiyonumda vardır.

Tesbih çekenlere "kro" damgası vuranların tipleri bellidir zaten.Marjinal görünmek için uğraşan,sosyal paylaşım siteleri bağımlısı,avel avel AVM'ler de gezen,marka takıntısı olan,boş insan gruplarıdır.

Tesbih çekene "kro" diyenlerin çocuğunun babası/amcası tesbih çekiyordur.

Tesbih her şeyden bir Türk kültürüdür.Ama Amerikan ve Avrupa özentisi tipler bilmez bunu.Tesbih çekerek delikanlı olduğunu sanan tiplerin zaten tesbihi tutuşundan çok rahat bi şekilde ayırt edebiliyorum.O tiplerle muhabbet kurarsam ayak üstü dalgayı geçiriyorum,mortingen olup gidiyorlar.

İnsanlar ne dediklerine göre yaşayacak olsaydık,evden çıkmamamız gerekti.

Ben ne entel geçinen,kültürlüyüm ayağına yatıp,boynuna fular bağlayan tipler gördüm,beyinleri bom boş.

Şu cümleleri yazarken saat 03.57 ve bileğimde Sıkma Kehribar taşından tesbihim asılı duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Escobar -- 4 Temmuz 2013; 4:05:47 >

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

GalataSaray karşısında önünü ilikleyecek!

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

şuan konuyu okurken bile sallıyorum gümüş kakmalı oltu taşı tespihimi kime ne lan keyif benim değilmi

aynısını yazmaya girdim zaten ben yazmışım şuan da elimde aynı tespih var
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.