Şimdi Ara

TES: Skyrim Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun ana görevlerini oynuyorum. A cornered Rat bölümünde esbern i kurtarmamızı istiyor. Kapısına kadar gidiyorum.

Kapı;

http://imageshack.us/photo/my-images/40/tesv2011112321161144.png/
    Ancak kapıyı açmıyor. Bug mu anlamadım 1 gün kadar uğraştım ama olmadı. Bende yeniden başladım oyuna (Birçok deadric itemim gitti ) oraya kadar geldim ve yine aynı hata oldu. Yardımcı olurmusunuz ?

• www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=3117

Bunu indir, sonra Skyrim/Data klasörüne çıkart. O klasörde ki Skyrim - VoicesExtra.bsa dosyasını bu programla açıp aynı klasöre extract all diyerek çıkart. Program dosyaları yeni bir klasöre çıkartacaktır. Bu kadar! Şimdi oyuna girmen yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duvardan geçme hilesini kullanmıştım ben onu deneyebilirsin
  • hangi klasöre extract all yapıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasin1580

hangi klasöre extract all yapıcam ?

Skyrim/Data

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Orijinalden alıntı: assasin1580

hangi klasöre extract all yapıcam ?

Skyrim/Data

ya extract yaptım ama böle bişey olmuş gibi durmuyo :)
  • Reserve !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands TÜrkçe Yama Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun halledilmiştir konu kapandı.
  • Sorunu nasıl hallettiğimizi de yazsak, böylece aynı sorunu yaşayıp internetten araştıranlar da faydalansa, bencil olmasak, paylaşımcı olsak ne güzel olacak.
  • http://www.filesonic.com/file/3930147964

Buradaki dosyayı indirin ve açın. Oluşan sound klasörünü olduğu gibi oyunun içindeki Data klasörünün içine atın ve oyuna girin. Esbern'in konuşmaları artık duyulabilecek ve kapıyı size açacak.
  • En son update yükle sorun kalkıyor. Bende de açılmadı 4. paket vardı en son 5 çıkmış sanırım onu yükledim açıldı kapı fakat adamın konuşma sesleri yoktu.
  • en başlarda ben noclip ile çözmüştüm sonra baktım ses yok adamda. en başta dilsiz sanıp oynadığıma yanarım daha sonra ses paketini yükleyince diğer karakterlerde de sorunsuz oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

en başlarda ben noclip ile çözmüştüm sonra baktım ses yok adamda. en başta dilsiz sanıp oynadığıma yanarım daha sonra ses paketini yükleyince diğer karakterlerde de sorunsuz oynadım.

Ses paketinin linkini atarmısın
  • kendi indirdiğimiz linkini bulamadım o yüzden güvenip de belli link veremiyorum ama nette var. esbern voice fix yazarsan bir sürü sonuç çıkıyor istediğini indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=3117

Bunu indir, sonra Skyrim/Data klasörüne çıkart. O klasörde ki Skyrim - VoicesExtra.bsa dosyasını bu programla açıp aynı klasöre extract all diyerek çıkart. Program dosyaları yeni bir klasöre çıkartacaktır. Bu kadar! Şimdi oyuna girmen yeterli.

çok saol valla
  • Mesajım bulunsun belki bende karşılaşırım...
  • arkadaşın verdiği dosyalarla halledebilrsin esbern görevi çok sorun çıkartıyor bug lar nedenişyle ancak kapıyı farklı bi yolla da açabilirsin esbernle konustuktan sonra kapı açılmayınca mekandan çık sonra tekrar git esbernin oldugu yere git kapı açılmış oluyor
  • sanırım oyun korsan sa oluyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.