Şimdi Ara

SATILDI Tertemiz Intel I7 12700K SP80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1200 AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI Tertemiz Intel I7 12700K SP80

Ürün tertemiz durumda kutusundadır. Yurtdışından Amazon.es’den alınmıştır. SP80 skora sahip, en performanslı çiplerden biridir. 1,35V 5,3ghz, 1,3V 5,2ghz kullanılabilmektedir.

SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar hocam. Senin işlemci 12900k ya eşdeğer işlemci. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. SATILDI Tertemiz Intel I7 12700K SP80 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı satışlar hocam. Özel mesaj atacaktım ama belki benim gibi öğrenmek isteryenler çıkar diye buraya yazayım dedim.SP80 ne demek hocam?Google'da arattım ama bişey bulamadım.

• AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Sp değeri ne kadar yüksekse daha düşük voltajla daha yüksek mhz lere çıkar. Sp puanı silikon kalitesini ifade eder. Bende kullandım 12700k sp puanı 66 idi sanırım. Ben 1.30v da 5000mhz de çalıştırırken ilandaki işlemci aynı 1.30v la 5200-5300 de çalışır.

Not: sp puanı asus anakartların orta ve üst seviyeli modellerinde görünebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 26 Ekim 2022; 18:27:33 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt

Selamlar, işlemci skoru demek hocam. Skor ne kadar yüksekse o kadar performanslı çalışır. SP80 I7 işlemciler için oldukça nadir bir skor. Genelde SP65-70 arasıdır I7 işlemciler. Bu sayede I9’a yakın bir performansla çalışabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 26 Ekim 2022; 18:27:14 >

• Aynı işlemciden bende de var, i9 alacaktım ama oyunlarda pek bir fark göremediğim için i7 aldım, msi z690 anakartım var sp puanını göremez miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler bilgilendirme için @MALİ MÜŞAVİR @SAVIAR

• Trual kullanıcısına yanıt

MSİ göstermeyi unutmuş :)

• ramazandeveli kullanıcısına yanıt
    😂

• Cinebench multicore ile 22346 skor yaptım, sizinki 26150, böldüğümde 0.85 çıktı yani %15 yavaş çalışıyor benimki, sp puanı sizinki 80 olduğuna göre 1.15 e böldüğümde 69.34 çıktı, benim işlemcim sp69 demekki. Sizinki Stok hızda diye tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trual -- 26 Ekim 2022; 19:47:46 >

Hesap zekice... İlan biraz benim yüzümden kötü oldu ama eskileri aynı yerde görmek nadirdir keyfini çıkaralım.

Stok değil hocam 5,3’e ayarlı.

• Hayırlı alışverişler dostumSATILDI Tertemiz Intel I7 12700K SP80 

• yalnızkral kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, özletme kendini fazla. 😊🙏🏻

• bu aralar çok yoğunum az kaldı yakında rahatlıycam inşallah bol bol görüşürüz dostumSATILDI Tertemiz Intel I7 12700K SP80 SATILDI Tertemiz Intel I7 12700K SP80 

• Bu işlemcinin adı i7-12800K olmalı hocam ilanı düzelt SATILDI Tertemiz Intel I7 12700K SP80 SATILDI Tertemiz Intel I7 12700K SP80 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.