Şimdi Ara

Tertemiz Çiziksiz HTC P3400(fiyat düştü) 100tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ürünün şarj aleti,Hafıza kartı,Kullanım klavuzuyla tam kutu içeriği verilecektir. İstanbul içi elden istanbul dışına kargolanır. Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun.Pazarlık vardır.

Fiyat: 100TL

daha ne olsun

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarYıkılmaz -- 5 Haziran 2011; 23:20:59 >

• Birkaç ay önce sahibinden.com üzerinden 110 TL fiyatla anlaştık arkadaşla. Arkadaş tahminim liseli ya da ortaokullu galiba ki, telefonu satmaktan vazgeçtiğini dahi söyleyecek medeni cesareti yoktur. 1 haftadan fazla süre boyunca satmaktan vazgeçtiğini söylemediği gibi "bak satmaktan vazgeçtiysen söyle de başka telefon bakayım, bari onları kaçırmayayım" gibi mesajlarıma da kesinlikle yanıt vermemiştir. Acil telefon ihtiyacım olduğu için 1 haftadan fazla beni bekletti ve başka telefonları da almamı engelledi. Kısaca mağdur etti beni. Buyurun bu da sahibinden.com ilanı;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-tertemiz-ciziksiz-htc-p3400-44615399/detay/?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 21 Haziran 2011; 8:51:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

Birkaç ay önce sahibinden.com üzerinden 110 TL fiyatla anlaştık arkadaşla. Arkadaş tahminim liseli ya da ortaokullu galiba ki, telefonu satmaktan vazgeçtiğini dahi söyleyecek medeni cesareti yoktur. 1 haftadan fazla süre boyunca satmaktan vazgeçtiğini söylemediği gibi "bak satmaktan vazgeçtiysen söyle de başka telefon bakayım, bari onları kaçırmayayım" gibi mesajlarıma da kesinlikle yanıt vermemiştir. Acil telefon ihtiyacım olduğu için 1 haftadan fazla beni bekletti ve başka telefonları da almamı engelledi. Kısaca mağdur etti beni. Buyurun bu da sahibinden.com ilanı;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-tertemiz-ciziksiz-htc-p3400-44615399/detay/?

Sana HTC P4350 verelim, buna taş çıkarır

• quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

Birkaç ay önce sahibinden.com üzerinden 110 TL fiyatla anlaştık arkadaşla. Arkadaş tahminim liseli ya da ortaokullu galiba ki, telefonu satmaktan vazgeçtiğini dahi söyleyecek medeni cesareti yoktur. 1 haftadan fazla süre boyunca satmaktan vazgeçtiğini söylemediği gibi "bak satmaktan vazgeçtiysen söyle de başka telefon bakayım, bari onları kaçırmayayım" gibi mesajlarıma da kesinlikle yanıt vermemiştir. Acil telefon ihtiyacım olduğu için 1 haftadan fazla beni bekletti ve başka telefonları da almamı engelledi. Kısaca mağdur etti beni. Buyurun bu da sahibinden.com ilanı;

rizedeydim ve mesajlara cevap veriyorum hocam, yanlıs anlasılma olmasın burda ve sunu belırteyım bu kadarkı sıkıntı yaptın benı 1 hafta bekledın gel telefonu bedava vereyım sana bu kadar sıkıntı yapma dostum, benı 1 hafta neden beklıyosun? Senı bekleten kım? Lutfen bıraz mantıklı konusalım, Lıselımıyım degılmıyım gorustugumuz zamanda onuda cozmus oluruz hocam, İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarYıkılmaz

rizedeydim ve mesajlara cevap veriyorum hocam, yanlıs anlasılma olmasın burda ve sunu belırteyım bu kadarkı sıkıntı yaptın benı 1 hafta bekledın gel telefonu bedava vereyım sana bu kadar sıkıntı yapma dostum, benı 1 hafta neden beklıyosun? Senı bekleten kım? Lutfen bıraz mantıklı konusalım, Lıselımıyım degılmıyım gorustugumuz zamanda onuda cozmus oluruz hocam, İyi akşamlar.

Hocam 110 TL'te PTT kargo ile göndereyim teklifi senden gelmişti ve ben de gönder tamamdır dedim. Ondan sonra zaten bir daha attığım mesajlara hiç cevap vermedin. Ayrıca 1 hafta bekledim evet, zira ben birisine telefonu alacağım dediğim zaman karşımdaki olumsuz yanıt vermeden başka kişiyle temasa geçmem, çünkü o kişi benden gelecek para ile başka hesaplar yapıp sonradan da zor duruma düşebilir. Ben böyle hareket ederim, hatta kendim zor duruma düşecek ve uygun fiyatlı başka bir telefonu kaçıracak olsam bile. Sana hayatında başarılar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 23 Haziran 2011; 11:00:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.