Şimdi Ara

Tertemiz Çiziksiz Galaxy S6 1550 TL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S6
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar işim gereği iphone'a geçiş yaptığım için kullanmakta olduğum galaxy s6 yı satma kararı aldım
    ayrıca dün çinden 6$ sipariş verdiğim çok kaliteli bir kılıf daha geldi ilanda onu belirtmedim onuda hediye ediyorum.

link :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-sorunsuz-ciziksiz-beyaz-galaxy-s6-248198896/detay/

sormak istediğiniz birşey varsa çekinmeyin.

İsmim Osman
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRulez -- 27 Mayıs 2021; 17:30:18 >

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

beni sevenlerden özür dilerim
    Sorunsuz Alışverişlerim : F.Aykac , murtrax , asim03 , yalkie , philippe , raul_meireles , cio_cio , acht und zwanzig , Renji Abarai , Inventor , fikrets1 , sükût , ciom92 , srcn35 , pmomer , frkn44, cagataybas, jaroo1. Profili kapalı üyelerle alışveriş yapmıyorum.
  • ReiCheN kullanıcısına yanıt
    sağolun düşünceleriniz için , genel olarak görüştüğüm kişiler alacaklarını söylüyor fakat biraz beklemem gerektiğini de söylüyor, tabi tahmin edebiliyorum, bak o kadar bekledin ürün satılmadı fiyatı düşür vs diyecekler, ama ben 1650 yazıpda pazarlık yapmıyorum foruma özel 1550 lira fiyat veriyorum, umarım hakedene satılır, ilan verdiğim günden beri 50 kişiyle görüştüm artık canım sıkılmaya başladı
  • hocam sattığın rakam çok iyi,artık bende forumda telefon satmıyorum ,sadece denk gelirse cihaz alıyorum,şu an başka bir forumda 200 tllik bir cihaz satıyorum,7 kişi sırada,hala alan yok : ))) arayıp pazarlık yapıp almamak,ilginç bir ego şekli oldu sanırım.bu arada cihazı daha düşüğe vermeyin,çok güzel rakam hayırlı satışlar
  • Evet haklsınız malesef böyle oldular. Düşünceleriniz için çok sağolun çok teşekkür ederim bende satmayı düşünmüyorum daha ucuza zaten bakalım umarım ciddi birisi çıkar Sizede hayırlı müşteriler dilerim umarım elimizdekileri en kısa sürede doğru kişiye satarsınız

Mümkünse elden alışveriş, Al-Satçılar uzak dursun.
    Bende öğrenciyim.18 Yaşını doldurmayan kişilerle alışveriş yapmıyorum.
    Banka ve kargo şirketi ayrımı yapmam. Yurtiçi kargo önceliğimdir.
  • Samet hocam iyi düşüncelerin için çok teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanmanı dilerim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.