Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Tertemiz 2X4 GB CORSAIR XMS3 DDR3 1600 CL9 dual kit ram Satın Al 21 Mayıs 2023 15:36 1 1 Tertemiz 2X4 GB CORSAIR XMS3 DDR3 1600 CL9 dual kit ram Eski sistemimden kalan 2 adet 4 GB XMS3 Corsair DDR3 CL9 ram dual kit. Normal ev bilgisayarında kullanıldı. Kullandığım sürece sıkıntı yaratmadı. Yeni sisteme geçince boşa çıktı. elimdeki diğer 2X4 seti başka arkadaşa sattım. Bunu da isteklisine vermek istiyorum. Ramler Dual Kit ramidir. Anakartta uygun ram slotlarına takıldığında performansını bir tık artıracak şekilde dual kullanabilirsiniz. Ben öyle kullanmıştım. Alana hayırlı olsun. Kit halinde 400 istiyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Tertemiz 2X4 GB CORSAIR XMS3 DDR3 1600 CL9 dual kit ram iPhone Se 2020 128 GB. İlk sahibinden Ankaradan Satılık Pasaport kayıt hakkı - 2 tane Ankaradan AMD X2 5200+ 2.7 GHZ Soket 940 işlemci+fan