Şimdi Ara

iPhone Se 2020 128 GB. İlk sahibinden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 iPhone Se 2020 128 GB. İlk sahibinden
    2020 yılında kızımıza aldığımız iPhone Se 2. Nesil kırmızı cep telefonumuzu satıyoruz. Hafızası 128 GB. Cihaz sıfırlandı. Üzerine ios 16 yüklü. Kullanıma bağlı çizik ve izleri mevcut. Ön cam pırıl pırıldır. İlk günden itibaren koruyucu cam ile kullanıldığından en ufak bir iz çizik bulunmamakta. Fotoğrafları görüyorsunuz. İsteyene video çekimi de yaparım. Değişime verdiğimde telefona 6800 TL verdi easycep. Ben de aynı fiyatı istiyorum. Cihaz daha öncesinde tamir ya da servis görmemiştir. Kurcalanmış bir cihaz değildir. Çalışmayan, bozuk hiçbir özelliği ya da parçası bulunmamaktadır. Pil sağlığı %78 dir.

Yanında şarj aleti yollamayacağım çünkü Apple yeni cihazlara koymadığından eskisini kullanıyoruz. Orijinal kutusunda orijinal Lightning kablosu ile göndereceğim. İki tane kullanılmış bir tane kullanılmamış cam filmi de benden hediye.

Cihaz şu anda ANKARAdadır. isteyen özel mesaj ile ulaşıp vereceğim adrese giderek telefonu görebilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.iPhone Se 2020 128 GB. İlk sahibindeniPhone Se 2020 128 GB. İlk sahibindeniPhone Se 2020 128 GB. İlk sahibindeniPhone Se 2020 128 GB. İlk sahibindeniPhone Se 2020 128 GB. İlk sahibindeniPhone Se 2020 128 GB. İlk sahibinden
    Fiyat : 6800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fotolar Yok Hocam . İyi satışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler, dün ilanı yüklerken sıkıntı olmuş. Şimdi yükledim fotolarını.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.