terstende okuyun :)) EVLİĞİN İLK HAFTASINDA: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşık mısın? Damat: Taaaabiki. Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabi ki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana bir gün vuracak mısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet. Gelin: AŞKIM. EVLİLİĞİN YEDİNCİ SENESİNDE İSEEE:))) Lütfen aşağıdan yukarıya doğru tekrar okuyunuz..!
quote:Orijinalden alıntı: dos terstende okuyun :)) EVLİĞİN İLK HAFTASINDA: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşık mısın? Damat: Taaaabiki. Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabi ki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana bir gün vuracak mısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet. Gelin: AŞKIM. EVLİLİĞİN YEDİNCİ SENESİNDE İSEEE:))) Lütfen aşağıdan yukarıya doğru tekrar okuyunuz..! Soguk muydu ?
quote:Orijinalden alıntı: 1. Selim çıh dışaarı.. bide tersten oku bak beğeneceksin aşağıdan yukarıya yani
quote:Orijinalden alıntı: dosquote:Orijinalden alıntı: 1. Selim çıh dışaarı.. bide tersten oku bak beğeneceksin aşağıdan yukarıya yani Alıntıları Göster @kıl konuya damlar şimdi.
quote:Orijinalden alıntı: Mobile Prof.quote:Orijinalden alıntı: [Raist] .Alıntıları Göster hıncal uluc un geçen haftaki yazısından araklamışın tebrikler
quote:Orijinalden alıntı: 38DS315Mağaranın derinliklerindenİyiki mağaranı terk etmişsin mazallah pkk sanıp vurabilirlerdi
quote:Orijinalden alıntı: JouLex Gelin: Peki bana bir gün vuracak mısın? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. FAIL
quote:Orijinalden alıntı: Akeneton34quote:Orijinalden alıntı: JouLex Gelin: Peki bana bir gün vuracak mısın? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. FAIL Alıntıları Göster Hep hep bunu söylemek istedim kısmet sana ama MAĞARA