merhabalar yaklaşık 3 yıldır 5 tane kulaklık değiştirdim,ve her aldığım kulaklıkta ses sağdan gelmesi gerekirken soldan geliyor yani, counter strike oynarken soldan ses geliyor sola dönüyorum adam sağımdan gelip öldürüyor sesler ters geliyor kulaklığı bilgisayarın arka jaklerine takıyorum,sorun nedir bilen varmı yada benim sesleri çevirebileceğim bir program gibi birşey varmı,yada windowstan sesleri çevirebilirmiyim herkese teşekkürler.
NOT: Kulaklığı ters tak demeyin şuan aldığım kulaklık steelseries mikrofunu 180derece dönmüyor ve tersde kullanmak istemiyorum
Abi aynı sorun bendede var. Frost bluev2 aldım sesler ters geliyor. Önceki kulaklığımdada öyleydi ve ne hikmetse internet kafedeki kulaklıklar bile bana ters gelmeye başladı. Düz olan kulaklığı düz takınca sesler ters. ters takınca ise hep düz geliyor. CSGO da ses kasmaktan soğudum bu olay yüznden yardım lütfen.
ben sorunu buldum. sorun bizim beynimizde bi tane uzatma jak kablosu aldım kestım ve ters bağladım. sorun düzeldi düz takıyorum artık kulaklığı bi sorun yok.sorun kesınlıkle beynımızde ya küçüklükten beri kulaklıkları ters kullandık ondan böyle alıştık yada bilmiyorum artık.