Şimdi Ara

Ters Saat Arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternetin altına üstüne getirdim. Aşağıdaki saati arıyorum. Veya buna benzer böyle şık ve modern tasarımlı ters çalışan saat arıyorum.

Ters Saat Arıyorum...

E-Bayde çakmaları var ve sayıların fontları iğrenç. Hediye olacağı için şık ve kaliteli olmalı. Yurtdışından da alabilirim lakin Türkiye'ye gönderim yapması gerek. Bu saatin aynısınıwww.buldumbuldum.com 'da buldum ama ordada stokta yok aylardır da girmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_ -- 13 Temmuz 2010; 16:55:22 >

• sağdan sola dönüyor değil mi?
  • bu konuyu bacaklarınla mı yazdın sen tersten mi doğdun
  • Normal saati yan yatır al sana ters

Saniye sola doğru mu dönüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 13 Temmuz 2010; 17:04:03 >
  • saatçiye kordonları ters takmasını söyle. Al sana cix aat
  • Ben de isterem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saatin akrep, yelkovan ve saniyesi de ters yöne hareket ediyor. Ama saati doğru gösteriyor. Çok lazım ya :(
  • Bi tanıdıkta var bu tarz bir şey, antika. O da arıyor bitane daha, bulursanız pm atabilir misiniz
  • Basit 5 liralık demir saati al motorumu ters çevir. Sayıların orası için de bu resimi tam saate denk gelecek şekilde çıkarttır ve saate tak ama unutma ki bu yaptığın saati ayarlayamayacaksın çünkü motor ters dönünce ayarlama çubuğunu kaldırmak zorundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Basit 5 liralık demir saati al motorumu ters çevir. Sayıların orası için de bu resimi tam saate denk gelecek şekilde çıkarttır ve saate tak ama unutma ki bu yaptığın saati ayarlayamayacaksın çünkü motor ters dönünce ayarlama çubuğunu kaldırmak zorundasın.

Hocam orjinal birşey lazım hediye edilecek çünkü.
  • Aslında kendi saatimizi modifiye edebiliriz. saatin içinde küçük bir motor gibi parça var onun yönünü değiştirdik mi tamamdır. Daha sonrada bilgisayardan güzel bir Rakamların falan dizayn edip çıktı alıp kesip arka font olarak yapıştıracaksın.

Elektronikçi arkadaşlara sormak lazım o saatlerin minik motorunun yönü değiştireilebilinir mi diye
  • kasayı yan yatır
  • Forumun iyice cılkını çıkarmaya başladılar. Komik olduğunuzu mu sanıyorsunuz. Bilgi paylaşımından ziyada konuları kirletmekten başka ne işe yarıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Forumun iyice cılkını çıkarmaya başladılar. Komik olduğunuzu mu sanıyorsunuz. Bilgi paylaşımından ziyada konuları kirletmekten başka ne işe yarıyorsunuz.

+1 Katılıyorum

ve kaale almıyorum gördüğünüz üzere
  • Şerefsizim dün gece saat 4te uykum kaçtı. O an gözlerimi açıp lan dedim. Tersten çalışan saat olsa ne manyak olurdu dedim geri uyudum. Bulan olursa bana da pm
  • Ters çalışan saat var dediler geldik
  • Bulun nolur ya
  • Forumun cılkı çıkmış diyorsunuz da ....

burda ciddiyet yok arkadaşım ciddiyet istiyorsan yürü özele
  • nasreddin hoca figürlü ters saat mevcut talep ediyorsan fotoğrafını gönderebilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.