Şimdi Ara

Terrorist Takedown 2 [ CIKTI ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem gereksinimleri yüksek isteselerdi grafikler güzel olurdu değil mi?

geçin bunları ya çokda güzel grafikleri var. bence

crysis, 3dmark v.s hepsi pazarlamaya yönelik, iyi bir optimize etseler herkes oynayacak ama bilerek sistemleri zorluyolar ki.. yeni çıkan kartlar satılsın
  • Sistem gereksinimleri oldukça düşük oyun çıkmış durumda ve ilgili yerlere düşmüştür malum biz kotalıyız sınırsız olan arkadaşlar bir el atıverse oyuna
  • mp si varmı bunun belki mp si tutabilir...
  • Evet multiplayer desteği var
  • rapidin gözünü seveyim çekmeye başladım
  • Çektikten sonra hemen oyun hakkında bir rapor ver hacı nasıl idare edermi multiplayerı güzelmi felan filan saolasın şimdiden hayırlı indirişler
  • 1 tane partın bulunduğu serverda bakım varmış dün bitiremedimşimdi o eksik part da indirip oyuna dalacam
  • size süper bir haberim var sanırım oyunun ingilizce versiyonu yok
  • Sıradan.
  • oynadım ve yorumumu yazıyorum
    tek kelime "gereksiz"

bi kere sadece polonyaca var ayar falan yapılmıyor o yüzden belki de en yüksekte ayarlar baya bi kastı aleti
    sesler orta
    oynanabilirlik fena değil
    etkileşim güzel baya duvar deldim

son söz: benzer ve güzelleri varken gereksiz ama oyun kıtlığı var saldırmak istiyorum derseniz fena bir oyun değil

biraz da ss :

Terrorist Takedown 2 [ CIKTI ]

• Çatışmalardan koysaydın ya resimler yinede saol tabi şimdi oyun kötümü yani 100 üzerinden 70 alırmı ?
  • ırak la ilgili savaç oyunlarındn bıktım walla yaa kardeşim. biraz yaratıcı olun.. daha güzel eski çağlardaki savaşlardan bir takım oyunlar yapın. mesala Mısır la Hitit lerin kapışması fln kılıçlı kalkanlı frp olsun süper grafikler olsun.. elimde imkan olsa ne oyunlar yaparımda yok işte.. 2000 - uzay çağı gibi fprsler cidden iğrenç.. ve saçma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Çatışmalardan koysaydın ya resimler yinede saol tabi şimdi oyun kötümü yani 100 üzerinden 70 alırmı ?

hocam sağlam çatışma yok olunca da adamın hayatını kaydırıyorlar sildim zaten oyunu

100/65 alır benden
  • Ben oyunu edindim, fakat oyun sanırım rusça, en azından yazıları ya da menüyü ingilizce yapmanın bir yolu var mı?
  • hem kötü hemde rusçamı rapidime yazık la
  • quote:

Orjinalden alıntı: emosh

ırak la ilgili savaç oyunlarındn bıktım walla yaa kardeşim. biraz yaratıcı olun.. daha güzel eski çağlardaki savaşlardan bir takım oyunlar yapın. mesala Mısır la Hitit lerin kapışması fln kılıçlı kalkanlı frp olsun süper grafikler olsun.. elimde imkan olsa ne oyunlar yaparımda yok işte.. 2000 - uzay çağı gibi fprsler cidden iğrenç.. ve saçma

Bencede saçma, değişik yaratıcılık içeren aksiyon oyunları çıksa artık hep aynı tarz çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Ben oyunu edindim, fakat oyun sanırım rusça, en azından yazıları ya da menüyü ingilizce yapmanın bir yolu var mı?

rusça değil polonyoca (başka adı varsa odur )
  • Yanlisiniz olmasin bu oyunun demosu daha iki gun once cikti ve oyunun bahar sonu veya yaz basi cikmasi bekleniyor.demo 550mb buyuklugunde;

http://www.gamershell.com/download_23131.shtml
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Yanlisiniz olmasin bu oyunun demosu daha iki gun once cikti ve oyunun bahar sonu veya yaz basi cikmasi bekleniyor.demo 550mb buyuklugunde;

ingilizce demosu bu ben orjinal dilinde oynadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Yanlisiniz olmasin bu oyunun demosu daha iki gun once cikti ve oyunun bahar sonu veya yaz basi cikmasi bekleniyor.demo 550mb buyuklugunde;

Bilmiyorum ama oyun dvdlerine bakarken paso bu oyunu görüyorum ama almadım nedense
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.