Sistem gereksinimleri yüksek isteselerdi grafikler güzel olurdu değil mi?
geçin bunları ya çokda güzel grafikleri var. bence
crysis, 3dmark v.s hepsi pazarlamaya yönelik, iyi bir optimize etseler herkes oynayacak ama bilerek sistemleri zorluyolar ki.. yeni çıkan kartlar satılsın
Sistem gereksinimleri oldukça düşük oyun çıkmış durumda ve ilgili yerlere düşmüştür malum biz kotalıyız sınırsız olan arkadaşlar bir el atıverse oyuna
mp si varmı bunun belki mp si tutabilir...
Evet multiplayer desteği var
rapidin gözünü seveyim çekmeye başladım
Çektikten sonra hemen oyun hakkında bir rapor ver hacı nasıl idare edermi multiplayerı güzelmi felan filan saolasın şimdiden hayırlı indirişler
1 tane partın bulunduğu serverda bakım varmış dün bitiremedimşimdi o eksik part da indirip oyuna dalacam
size süper bir haberim var sanırım oyunun ingilizce versiyonu yok
Sıradan.
oynadım ve yorumumu yazıyorum tek kelime "gereksiz"
bi kere sadece polonyaca var ayar falan yapılmıyor o yüzden belki de en yüksekte ayarlar baya bi kastı aleti sesler orta oynanabilirlik fena değil etkileşim güzel baya duvar deldim
son söz: benzer ve güzelleri varken gereksiz ama oyun kıtlığı var saldırmak istiyorum derseniz fena bir oyun değil
biraz da ss :
Çatışmalardan koysaydın ya resimler yinede saol tabi şimdi oyun kötümü yani 100 üzerinden 70 alırmı ?
ırak la ilgili savaç oyunlarındn bıktım walla yaa kardeşim. biraz yaratıcı olun.. daha güzel eski çağlardaki savaşlardan bir takım oyunlar yapın. mesala Mısır la Hitit lerin kapışması fln kılıçlı kalkanlı frp olsun süper grafikler olsun.. elimde imkan olsa ne oyunlar yaparımda yok işte.. 2000 - uzay çağı gibi fprsler cidden iğrenç.. ve saçma
quote:
Orjinalden alıntı: Pro-Gamer
Çatışmalardan koysaydın ya resimler yinede saol tabi şimdi oyun kötümü yani 100 üzerinden 70 alırmı ?
hocam sağlam çatışma yok olunca da adamın hayatını kaydırıyorlar sildim zaten oyunu
100/65 alır benden
Ben oyunu edindim, fakat oyun sanırım rusça, en azından yazıları ya da menüyü ingilizce yapmanın bir yolu var mı?
hem kötü hemde rusçamı rapidime yazık la
quote:
Orjinalden alıntı: emosh
ırak la ilgili savaç oyunlarındn bıktım walla yaa kardeşim. biraz yaratıcı olun.. daha güzel eski çağlardaki savaşlardan bir takım oyunlar yapın. mesala Mısır la Hitit lerin kapışması fln kılıçlı kalkanlı frp olsun süper grafikler olsun.. elimde imkan olsa ne oyunlar yaparımda yok işte.. 2000 - uzay çağı gibi fprsler cidden iğrenç.. ve saçma
Bencede saçma, değişik yaratıcılık içeren aksiyon oyunları çıksa artık hep aynı tarz çıkıyor
quote:
Orjinalden alıntı: evo_tr
Ben oyunu edindim, fakat oyun sanırım rusça, en azından yazıları ya da menüyü ingilizce yapmanın bir yolu var mı?
rusça değil polonyoca (başka adı varsa odur )
Yanlisiniz olmasin bu oyunun demosu daha iki gun once cikti ve oyunun bahar sonu veya yaz basi cikmasi bekleniyor.demo 550mb buyuklugunde;