Şimdi Ara

terraformer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • terraformer ı olanlar el kaldırsın bakiim çok işe yarıo mu

• Gerekenler
    Nanit Fabrikası - Kademe 1
    Enerji Tekniği - Kademe 12

Hammadde
    Kademe 1 için: 50.000 Kristal, 100.000 Deuterium, 1000 Enerji

Terraformer ile Ay dışındaki tüm gezegenlerin alan sayısını arttırabilirsiniz.

Bina menüsünden yapılabilir ve kademe başına 5 alan sayısı artar. Kendisi de bir alan kapsadığından, her kademe artışı 4 ek alan olarak gezegene yansır.

Terraformer 100 alanlı gezegenlerin alan sayısını artırıp onları süper koloniler haline getirmek için değildir elbette. Daha çok Anagezegen ile eski ve önemli kolonilerde gelişim için ek alanlar oluşturmak içindir.

Terraformer'ın gelişi yüksek alan sayılı koloni arayışlarına bir son vermemelidir. Çünkü 200 ve üstü alan sayısı olan bir koloni bulmaya çalışmak, alan sayısı az bir koloniyi Terraformer ile geliştirmekten çok daha ucuzdur.

Terraformer'ın kademe sayısı arttıkça bir üst kademe için gereken hammadde miktarı da oldukça yüksek olmaya başlar. Ayrıca yapımı esnasında tıpkı Gravitasyon Araştırması'ndaki gibi Enerji gerekir ve ileri kademelerde bu çok sayıda Solar Uydu ile mümkün olur. Enerji sadece inşa işlemi için direktif verilirken gereklidir, daha sonra Enerji düşse bile inşaat devam eder.

Terraformer'ın eski kolonilerdeki inşasındaki en büyük zorluk Nanit Fabrikası ihtiyacıdır. Çoğu oyuncu gezegendeki alan sayısı azaldıkça yeni maden kademeleri için Robot Fabrikasının kademesini düşürür. Ama bu Nanit Fabrikası için kötüdür, çünkü o da 10. Kademe Robot Fabrikası ister.
    Bu tip durumlarda gezegenden 11 alanı Terraformer için feda etmeye değip değmeyeceği düşünülmelidir.

Terraformer'ın yapımına karar verilirse tıpkı Gravitasyon Araştırması'nda olduğu gibi, bir anda planlanan tüm kademeler yapılmalıdır. Böylece bunun için gereken Solar Uyduların işi çabucak biter ve sonradan onları tekrar tekrar yapmanıza gerek kalmaz.

• wallla hoja ben 8.deyim ve de sanırım benim gibiler için erken daha.. terra içinn.. ilk 200 deyim ve de ama 8. evren hala ölüm yıldızına bile hazırlıklı değil.. oyun daha başlamadı sanki :P millet gelişme çabasında hala.. kafa ittifakları saymazsak..
  • terraformer için binlerce solar uydu gerekiyor çünkü enerji ihtiyacı çok büyük,ama yaptıktan sonra bi saldırıda o solar uyduları kaybetseniz bile tekrar yapmanız gerekmiyor ama terraformeri yapmadan bi saldırı yerseniz soğuk su için solar uyduların üzerine,benim bildiğim 1. evrende yapanlar var...
  • terraformer binası enerji ve maden ihtiyaçları

1. kademe 1000 enerji 50k kristal 100k deu
    2. kademe 2000 enerji 100k kristal 200k deu
    3. kademe 4000 enerji 200k kristal 400k deu
    4. kademe 8000 enerji 400k kristal 800k deu
    benim sadece 19 solar uydum var, solar enerji santrali+füzyoenerji santrali 7105enerjim var.

Kademe 3 terraformer a sahipim.Binlerce solar uydu gravitasyon için gerekli terraformer için gerekli değil.kadem 3 terraformer ile ana gezegenimin alanı 163 ten 178 e çıktı.

ayrıca terraformer binasının kademesini artırırken metale ihtiyaç yok. başka merak ettiğiniz bişey varsa yardımcı olurum.

k(1000)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetiraku -- 5 Kasım 2005, 1:26:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: huersa

terraformer binası enerji ve maden ihtiyaçları

1. kademe 1000 enerji 50k kristal 100k deu
    2. kademe 2000 enerji 100k kristal 200k deu
    3. kademe 4000 enerji 200k kristal 400k deu
    4. kademe 8000 enerji 400k kristal 800k deu
    benim sadece 19 solar uydum var, solar enerji santrali+füzyoenerji santrali 7105enerjim var.

Kademe 3 terraformer a sahipim.Binlerce solar uydu gravitasyon için gerekli terraformer için gerekli değil.kadem 3 terraformer ile ana gezegenimin alanı 163 ten 178 e çıktı.

ayrıca terraformer binasının kademesini artırırken metale ihtiyaç yok. başka merak ettiğiniz bişey varsa yardımcı olurum.

k(1000)

terraformer henüz gerekmiyor zaten

• bunu yapanlar olsa olsa 1 yada 2. evrendedir zaten öbür evrenlere gerkeceğini zannetmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arc Reaktörü
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. evrende de yapanlar var vede o kadar abartilacak bir durum degil 1 ay sonra falan bnde yapacağım şimdi yapmamın sebebi filomu geliştirmem filom gelişince adamları rahatlıkla indirmeye başlayınca bnde yapıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemins

2. evrende de yapanlar var vede o kadar abartilacak bir durum degil 1 ay sonra falan bnde yapacağım şimdi yapmamın sebebi filomu geliştirmem filom gelişince adamları rahatlıkla indirmeye başlayınca bnde yapıcam...

şu anda kullandığın alan kac gezegende
  • ben yapmayı düşünüyorum 8de bir gezegenim var nanitim 2 ama alan dolu bir kaç şey daha inşa edilse iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapper_07

quote:

2. evrende de yapanlar var vede o kadar abartilacak bir durum degil 1 ay sonra falan bnde yapacağım şimdi yapmamın sebebi filomu geliştirmem filom gelişince adamları rahatlıkla indirmeye başlayınca bnde yapıcam...

ana gezegen 163 daha terraformer yapmadım ama yakın zamanda yapmayı düşünüyorum....
  • quote:

quote:

quote:

ana gezegen 163 daha terraformer yapmadım ama yakın zamanda yapmayı düşünüyorum....

inşaatı bitirdin yani bina kademelerini yazarmısın zahmet olmazsa

• quote:

quote:

quote:

quote:

M 25
    K 23
    D 18
    S 28...
    şu anda 13 alan kaldı o da binaları geliştirecem biraz daha ve naniti tersaneyi depolar ve bilimsel araştırma bunlar için gerekli dediğim gibi 1 ay kadar sonra hedeflediğim olursa açabilirmterraformer i(filom patlatılmazsa)

• benim 319 alanlı sömürgem var terraformar a gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeXory

benim 319 alanlı sömürgem var terraformar a gerek yok

artık ona terreformer yapan 1.evrenin 1.sidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

M 25
    K 23
    D 18
    S 28...
    şu anda 13 alan kaldı o da binaları geliştirecem biraz daha ve naniti tersaneyi depolar ve bilimsel araştırma bunlar için gerekli dediğim gibi 1 ay kadar sonra hedeflediğim olursa açabilirmterraformer i(filom patlatılmazsa)

yaw ben 163 deince kullandıın alan 163 sandım inşaat bitti sandım daha 13 bos varmış terraformere gerek yok daha ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

M 25
    K 23
    D 18
    S 28...

yaw ben 163 deince kullandıın alan 163 sandım inşaat bitti sandım daha 13 bos varmış terraformere gerek yok daha ya

Bende zaten şimdi yapıcam demedim 1 ay kadar sonra dedim 2000 komutaya ulaşınca o alan dolmaya başlar saldırılardan büyük maddeler kaldırmaya başlıyorsun ve harcamak için sadece filo basmak yetmiyor tekn. ve bina da basıyorsun falan filan işte

• ana gezegende ki maden binalarınızın dısında ki binalarınız tam ise terrofermer e hiç gerek yok enerji tekniğine verilen madene yazık sömürgelerinizle tamamlayın işlerinizi
  • terroformer için gereken herşey yarın tamamlanıyor en azından da kademe 1 yapmam lazım gezegende 2 alan kaldı

evreni sorarsanız 11 ilk 250deyim

somleri geliştirmek de mantıklı ama terroformer de gerekiyor ne yalan söyleyeyim ana gezegende yer kalmıyor (eğer 300 alanlı bir som alıp ana gezegen gibi kullanmiyorsaniz)
  • Terraformer denen şeyi nekadar övmüşsünüz yaw..

8. evrendeyim..
    Terraformer (Kademe 4)
    Gezegenin gereksiz alanlarini altyapi binalarinin yapimi icin kullanisli hale getirmeye yarar.
    Gereken: Kristal: 800.000 Deuterium: 1.600.000 Enerji: 16.000
    Yapim Süresi:1h 32m 18s

terraformerim 4 de verdiği alan ise:

12800 km (175 /183 Alanlar)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.