Şimdi Ara

terraformer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ana gezegen dışında kullanmak pek mantıklı değil bence.

büyük sömürgeler bulmanız daha mantıklı.

en küçükü ana gezegen kalırsa dolma ihtimali var. uzun sürede de olsa doldurursunuz. (örnek: forumda verilen savunma ss'ı. adam doldurmuştu 163 alanı yanlış hatırlamıyorsam) zaten zor da değil doldurmak
  • terrayı kademe 3 e kadar getirmek mantıklı ama 3 ten sonra 800k deunun üstüne soğuk su iç kolay değil yani
  • teraformer çok maliyetliymiş yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malâyani

bunu yapanlar olsa olsa 1 yada 2. evrendedir zaten öbür evrenlere gerkeceğini zannetmiyorum

18. evrendeyim Terra kademem 4. ???? Neden zannetmedin onu anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofabiya

aydaki merkez istasyonu ile aynı sey tek farki ilk seferde enerj istiyor 1 kademe 3 alan demek 1'ini kendisi dolduruyor 2 si size kalıyor ama inanın gereksiz birsey buna ihtiyaciniz olmasi icin herhalde 2 yıl oynamanız lazım( ana gezegende belki ) gezegenlerinizi 4-5-6 dan alın alanlar buyuk olsun boyle seylerle ugrasmaya gerek kalmaz

2 senemi :) :) arkadaşalr Terrayı gösünüsde büyütmeyin ya.İlginç...........
  • 1 kademe 5 alan demek 1i terrayagidiyo geriye4 alan kalıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: z3

quote:

Orjinalden alıntı: ofabiya

aydaki merkez istasyonu ile aynı sey tek farki ilk seferde enerj istiyor 1 kademe 3 alan demek 1'ini kendisi dolduruyor 2 si size kalıyor ama inanın gereksiz birsey buna ihtiyaciniz olmasi icin herhalde 2 yıl oynamanız lazım( ana gezegende belki ) gezegenlerinizi 4-5-6 dan alın alanlar buyuk olsun boyle seylerle ugrasmaya gerek kalmaz

2 senemi :) :) arkadaşalr Terrayı gösünüsde büyütmeyin ya.İlginç...........

• quote:

Orjinalden alıntı: z3

quote:

Orjinalden alıntı: Malâyani

bunu yapanlar olsa olsa 1 yada 2. evrendedir zaten öbür evrenlere gerkeceğini zannetmiyorum

18. evrendeyim Terra kademem 4. ???? Neden zannetmedin onu anlamadım?

koordiant ne 18 de
    bende varım ama terra 4 olduğuna göre sen en az 150k dır
  • 150k derken Puanımımı yoksa sıralamamı mı kastettin :)
    biraz önce evren 4. süne sonda attım (18 değil) adamda enerji 11
  • 400 k olmak üzereyim.
  • tamam o zaman ilk 200 desindir
  • YEsssss ;) Sen ne alemdesin.Bu arada THA ile bi bağın varmı?YOksa isim benzrliğimi ? Çok mu soru sordum
  • taha oyuna başladığım ittifak o
    ittifakta burdaki ismimle bi oyuncu var ama ben değilim
  • Anladım Yani (taha) demene rağmen anladım İsim benzerliği yani. ;)
    Senin rütbenle ogame sıralamanda yakınlık varmı ? Ne durumdasın ?
  • 66740 ( toplam 6960 oyuncu içinde 1405. siradasin )
    1366. sıradaydım bi söm terkettim 1380 oldu vuruldum 2600 puan gitti son duru mbu
  • Terraformer (Kademe 5)
    Gezegenin gereksiz alanlarini altyapi binalarinin yapimi icin kullanisli hale getirmeye yarar.
    Gereken: Kristal: 1.600.000 Deuterium: 3.200.000 Enerji: 32.000
    Yapim Süresi:3h 38m 10s
    sence

Çap 12800 km (186 /188 Alanlar) 160 kusur alanlı ana gezgenın suan kı durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imbus_civata -- 13 Eylül 2006; 19:02:48 >
  • Terrra yı artırmak istiyorum olduğuncada enerji çok istiyor.O can sıkıyor işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

terraformer için binlerce solar uydu gerekiyor çünkü enerji ihtiyacı çok büyük,ama yaptıktan sonra bi saldırıda o solar uyduları kaybetseniz bile tekrar yapmanız gerekmiyor ama terraformeri yapmadan bi saldırı yerseniz soğuk su için solar uyduların üzerine,benim bildiğim 1. evrende yapanlar var...

kardes sen ne sacmaliyon ya ben solarsiz bastim terraformeri binlerce solar ö.y de gravinitasyonu acmak icin lazim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.