Şimdi Ara

Terörü Bitirmenin Yolunu Buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle doğuda 5-6 il bu k*rtlere bırakılacak. Ülkede nerede kürt varsa oraya gönderilecek. Sonra emin olunduktan sonra illere baskın yapılarak o illeri tekrar ülkemize katacağız ve terörü bitirmiş olacağız. Yalnız tek sorun var oda dış ülkeler. ABD ile sözleşme imzalasak falan ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Back2callofduty lütfen

Çok olağan dışı.Su testisi su yolunda kırılır.

2008 yılındaki güneş harekakatını hatırlayın.Pkk nın belini kırmıştık.Ben yine böyle kapsamlı temizlik isterim.Hem şehit içi , hem şehit dışı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence türkçü faşizan bir örgüt kurulmalı nazi gibi gerek halk içinden destek alarak gerek derin yapı devlet tarafından destekli.

gerilla şeklindemi olur artık bilemem doğudaki sivilleri ve gerillaları hedef almalı bu şekilde kimseye hesap vermek zorunda kalmazsın

+ ben olsam ışidlede bi şekilde anlaşıp çiftli tost yapardım

görsünler bakalım nasılmış

Savaşta hak hukuk olmaz eğer seni tehdit eden bir yılan varsa onu ister öldür ister yak tek amacın kurtulmak gebertmek olmalı yoksa senin canını alacak.

yok dersen ben insancıl olayım zarif ve nazik olayım bir bakmışsın yılan boynuna dolanmış hareket alanın kısıtlanmış herşey için çok geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiknotlar -- 6 Eylül 2015; 22:00:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiknotlar

bence türkçü faşizan bir örgüt kurulmalı nazi gibi gerek halk içinden destek alarak gerek derin yapı devlet tarafından destekli.

gerilla şeklindemi olur artık bilemem doğudaki sivilleri ve gerillaları hedef almalı bu şekilde kimseye hesap vermek zorunda kalmazsın

+ ben olsam ışidlede bi şekilde anlaşıp çiftli tost yapardım

görsünler bakalım nasılmış

Savaşta hak hukuk olmaz eğer seni tehdit eden bir yılan varsa onu ister öldür ister yak tek amacın kurtulmak gebertmek olmalı yoksa senin canını alacak.

yok dersen ben insancıl olayım zarif ve nazik olayım çıtır çerez yaparlar seni

Öyle birşey de olabilir ama yeterki bitsin şunlar.

• Tabi tabi gitmezler adamlar anadolu yurdunu istiyor 15 çocuk yaparak da istila ediyorlar 30 sene sonra göreceniz siz.
  • Belki bilirsiniz pjak adında bir örgüt vardı bir zamanlar amaçları İran topraklarında bir kürt devleti kurmaktı İran bunlara karşı ne yaptı biliyor musunuz ?

Önce bunları besleyip yardım eden köyleri fişledi sonra köyler ile İran arasındaki iletişimi kesti, havadan köy yollarını bombaladı köylüler artık o kadar bıktı ki pjaklıları bulup kendileri teslim ettiler İran askerine. Örgüt elemanları ve onlara yardım eden köylüler yakalandıkça idam edildi halk devletten o kadar korkar hale geldi ki bu örgüt ana desteğini kaybedince dağına çekildi. Açlık, susuzluk, hastalık ve İran ordusuyla baş edemeyince yok olup gittiler.

İran bunları böyle yok etti ki bizim Jandarma birlikleri gerilla savaşını en iyi yürüten birliktir hem asker kalitesi hemde teçhizat açısından İran ordusuna bu konuda nal toplatırlar. Ama bu askerleri ordan çekip korkak, vasıfsız rütbelilerle gencecik askerleri bölgeye gönderiyor neden ? Sırf şehit sayısı artsın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Belki bilirsiniz pjak adında bir örgüt vardı bir zamanlar amaçları İran topraklarında bir kürt devleti kurmaktı İran bunlara karşı ne yaptı biliyor musunuz ?

Önce bunları besleyip yardım eden köyleri fişledi sonra köyler ile İran arasındaki iletişimi kesti, havadan köy yollarını bombaladı köylüler artık o kadar bıktı ki pjaklıları bulup kendileri teslim ettiler İran askerine. Örgüt elemanları ve onlara yardım eden köylüler yakalandıkça idam edildi halk devletten o kadar korkar hale geldi ki bu örgüt ana desteğini kaybedince dağına çekildi. Açlık, susuzluk, hastalık ve İran ordusuyla baş edemeyince yok olup gittiler.

İran bunları böyle yok etti ki bizim Jandarma birlikleri gerilla savaşını en iyi yürüten birliktir hem asker kalitesi hemde teçhizat açısından İran ordusuna bu konuda nal toplatırlar. Ama bu askerleri ordan çekip korkak, vasıfsız rütbelilerle gencecik askerleri bölgeye gönderiyor neden ? Sırf şehit sayısı artsın diye.

Biz neden boş boş şehit haberlerini izliyoruz. Devlet neden birşey yapmıyor? Hala polise karşı çıkanlara su sıkılıyor. Vursana ordaki ...... Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 6 Eylül 2015; 22:22:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.