Şimdi Ara

Teröristlerin insiyatifinde mi yaşıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biliyorsunuz dün cok acı bir terör saldırısı oldu. Güvenlik güçleri sıkı çalışıyor ama ülkede okadar çok terörist oldu ki son bir kac yılda 50 saldırı engellense 1 i engellenemiyor böyle. Neyse aklıma su geldi.

Biliyorsunuz beşiktaş avrupa yakasında.bu6 bomba yüklü araç oraya giderken muhtemelen köprülerden birinden geçti. O büyüklükte veya daha büyük bir bombanın köprüde patlatildigini düşünmek bile istemiyorum. Yani böyle bir sey yapıp yapmamamin tamamen onlarin inisiyatifine kalmış olmasi benim tuglerimi urpertiyor

Allah hepimizi ve ülkemizi korusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ülke resmen YÖNETİLEMİYOR ! teröristin işi kaos çıkarmak istihbatın işi emniyetin işi önlemek. terörist görevini yapiyor bizimkiler uyuyor.başka açıklması yok !
  • Benim zaten en ama en büyük korkum o Allah korusun şu bombaların köprüde patlaması sonucu facia olur.Polisin aslında çok bir şey yapabileceğine inanmıyorum o bomba araca yüklendikten sonra ihbar gelmeden onu bulmak imkansız.Milyonlarca araç dolaşıyor sokaklarda nasıl tespit etsinler.Esas nerede bu bombayı yerleştirenler?Kaynağı kurutmadan bu tarz eylemleri bitiremezsin.

Bir de bu yazdığım yanlış anlaşılmasın Allah şehitlerimize rahmet eylesin ama internette bir görüntü var intihar bombacısı olduğundan şüphelenen birinin üstüne koşulur mu en az 8 polisimizi öyle kaybettik galiba.Bence askerimizi polisimizi daha iyi eğitmeliyiz.Uzmanlık taslamıyorum ama birinin canlı bomba olduğunudan şüpheleniyorsan ve etrafta da kimse yoksa yanına yaklaştırmaman gerekir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

kaynağı nerede? Diyarbakır bingöl bitlis van Siirt hakkari Şırnak vsvs

Kim yapıyor? Bu şehirlerde çoğunluk olan malum halk

Peki bu sırada Türkler ne yapıyor? Sahilde efes içiyor, maça gidiyor, hümanizmin ve demokrasinin ne kadar güzel olduğunu konuşuyor

Doğudaki halk silahlanıp çocuklarını ırkçı olarak yetiştirirken bizimkiler ise çocuklarına ali ata bak ali arap ol ali avrupalı ol gibi öğütler veriyor tebrikler! bir ülkenin içine ancak böyle edilirdi!

Hümanizm, demokrasi kötü bir şeymişte ırkçılık, terörizm iyi bir şeymiş gibi konuşuyorsun. O zaman git sende teröristlere katıl

• futbol topu gibiyiz kim nereye vurursa...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wolf Larsen

quote:

Peki bu sırada Türkler ne yapıyor? Sahilde efes içiyor, maça gidiyor, hümanizmin ve demokrasinin ne kadar güzel olduğunu konuşuyor

Doğudaki halk silahlanıp çocuklarını ırkçı olarak yetiştirirken bizimkiler ise çocuklarına ali ata bak ali arap ol ali avrupalı ol gibi öğütler veriyor tebrikler! bir ülkenin içine ancak böyle edilirdi!

Hümanizm, demokrasi kötü bir şeymişte ırkçılık, terörizm iyi bir şeymiş gibi konuşuyorsun. O zaman git sende teröristlere katıl

Tebrikler Mükemmelsin! Nasılda anlamış ama demek istediklerimi Sen gerçekten süpersin ya valla helal olsun ne kadar akıllı ve okuduğunu anlayan bir bireysin öyle

sonuna "sende teröristlere katıl" yazarak uzun bir yazıyı ne de güzel özetledin ya harikasın harika!

Hadi efesini alıp kordona git zeki çocuk seni daha doğrusu elindeki şişeyi bırak ve ayık kafa ile yorum yap

teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: KnoCKout

ülke resmen YÖNETİLEMİYOR ! teröristin işi kaos çıkarmak istihbatın işi emniyetin işi önlemek. terörist görevini yapiyor bizimkiler uyuyor.başka açıklması yok !

pekte eyi yönetiliyor isyan etmeyin memleket eiyye gidiye ak partiliyiz hüloğğ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkede polis niye var ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tebrikler Mükemmelsin! Nasılda anlamış ama demek istediklerimi Sen gerçekten süpersin ya valla helal olsun ne kadar akıllı ve okuduğunu anlayan bir bireysin öyle

sonuna "sende teröristlere katıl" yazarak uzun bir yazıyı ne de güzel özetledin ya harikasın harika!

Hadi efesini alıp kordona git zeki çocuk seni daha doğrusu elindeki şişeyi bırak ve ayık kafa ile yorum yap

teşekkür ederim

avatarını görünce bir şükür namazı kıldım bu günde yanılmadık subhanallah

geçen hafta göktürk bayrağıydı o zaman ne yapardın

• quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Benim zaten en ama en büyük korkum o Allah korusun şu bombaların köprüde patlaması sonucu facia olur.Polisin aslında çok bir şey yapabileceğine inanmıyorum o bomba araca yüklendikten sonra ihbar gelmeden onu bulmak imkansız.Milyonlarca araç dolaşıyor sokaklarda nasıl tespit etsinler.Esas nerede bu bombayı yerleştirenler?Kaynağı kurutmadan bu tarz eylemleri bitiremezsin.

Bir de bu yazdığım yanlış anlaşılmasın Allah şehitlerimize rahmet eylesin ama internette bir görüntü var intihar bombacısı olduğundan şüphelenen birinin üstüne koşulur mu en az 8 polisimizi öyle kaybettik galiba.Bence askerimizi polisimizi daha iyi eğitmeliyiz.Uzmanlık taslamıyorum ama birinin canlı bomba olduğunudan şüpheleniyorsan ve etrafta da kimse yoksa yanına yaklaştırmaman gerekir herhalde.

Amerikadaki gibi yapmak lazım üstüne gitmek yada sana gelmesini engellemek için en azından ayağından vurmak lazım(ama bu ülkemizde kötü sonuçlara sebep olur çünkü biz tahammülsüz ve asabi insanlarız direk sorgusuz sualsiz vururuz)

Yani 2 ucu ..... değnek ama bi yararı olur böyle bi eyleme kalkışacak biri 2 kere düşünür belki

• İstihbarat servisimiz(Mit) birçok canlı bombayı engelliyor fakat son 2 yılda çooook fazla vatandaşımız öldü.

Burda bir sorun var. Belki o teroristler sınırdan suriyeli kılığıyla girdi kim bilir? O sınırda ne olduğunu bilen var mı?

Işid hücre yapılanmasını büyük ölçüde tamamladı diyorlar.Yarın birgün başka bir bombayı kim patlatıcak biliyor muyuz? Ülkede böyle milyon tane çözülmemiş sorun var. (Eğitim,ekonomi....)

Ülkemiz maalesef hergün geriye doğru gidiyor bence.
    Tabiki unutmadan söyleyelim bunların bütün sorumlusu mahallenizden geçen overlokçu.

• Baslik her seyi ozetliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.