Şimdi Ara

Teroristler SInIrI Bu Sekilde Geciyor(mus)...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakkari'de yakalanan KCK\PKK tim sorumlusu olan R.D. sınırdan nasıl geçtiklerini ve istihbarat bilgilerini kimlerden aldıklarını tek tek anlattı.

Güvenlik güçlerince ele geçirilen KCK\PKK tim sorumlusu olan R.D. sınırdan nasıl geçtiklerini ve istihbarat bilgilerini kimlerden aldıklarını tek tek anlattı.

Terörist, İHA'ların faaliyetlerini nasıl anladıklarını ve ne tür tedbirler aldıklarını da anlattı.

Terörist, geceleri hava aracının ışığını fark ettiklerini ve tamamen hareketsiz kalarak yakalanmaktan kurtulduklarını aktardı. Hava aracı bölgeden gidinceye kadar yerlerinden kıpırdamadıklarını ve fırsat bulunduğunda telsiz ile diğer gruplara haber verdiklerini anlattı. R.D.,terörörgütüne güvenlik güçlerinin faaliyetlerine ilişkin İranlı ve Türkiyeli kaçakçılardan askerlerin durumuyla ilgili detaylı bilgi aldıklarını ifade etti.

Türkiye'ye geçişlerde üs bölgelerinin yakınından nasıl geçtiklerini ve ne tür tedbirler aldıklarını anlatan R.D. geçişlerde özellikle dere yataklarını kullandıklarını anlattı.

Karakol bölgelerinin yakınlarından geçerken zaman zaman sürünerek geçtiklerini belirten terörist, termal kameralara önlem olarak da suya girerek vücutlarının ısısını düşürdüklerini anlattı. Bu şekilde termal kameralardan kaçtıklarını aktaran R.D. zaman zaman da röntgen filmlerini vücutlarına sararak geçiş yaptıklarını ifade etti.

KCK\PKK tim komutanı, terör örgütü mensuplarının İran sınırından Türkiye'ye geçiş noktaları olan Şemdinli ile Esendere arasında kalan sınır bölgesindeki giriş-çıkış noktalarının, Şemdinli, Şehidan Dağı'nın sol yamacında bulunan Mağara önü bölgesi Aşağı Kayalar köyü bölgesinden olduğunu anlattı.

Terörist, diğer yollarla ilgili de "Şehidan Dağının sağ yamacında bulunan Tisi köyünden ve Esendere Aledar Dağı (Mirdavut Tepe) güneyinde bulunan 475 No'lu sınır taşının olduğu noktadan Türkiye'ye giriş-çıkış yapılır" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanKoliK_ÜyE -- 21 Ekim 2011; 12:29:58 >

• adamlar elini kolunu sallayarak giriyo oh be ne güzelmiş

• Başlığı değiştir , teröristler sinirlendikleri zaman bu şekilde geçiriyorlarmış şeklinde algıladım.

Türkçeyide katletme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Başlığı değiştir , teröristler sinirlendikleri zaman bu şekilde geçiriyorlarmış şeklinde algıladım.

Türkçeyide katletme.

Arkadasim sakin !! Yurt disinda yasadigim icin Turkce karakter kullanamiyirum bazen oluyor bu tur hatalar ...
  • Doğup büyüdükleri topraklar. O topraklarda karşılarında o toprakları onlardan daha iyi bilip güzergahları tahmin edip yollarını kesecek asker, komutan olmadıkça yeni yollar bulup tekrar ve tekrar girip bu ülkenin evlatlarının canını bu ülkenin ahını alıp gidecekler. Ocaklar sönüncede geniş çaplı operasyonlarımız başlar. Haberlerde ordumuzun gücü gösterilir...

Bilmiyorum belki orduyu gözden düşürmeye çalışan faaliyetlerin etkisi belkide bu terör denen belanın şahsımda yarattığı etkiyle Ordumuzu ne yazıkki terörle mücadelede yetersiz buluyorum. Ellerini bağlayan birşey varmı bilmiyorum. Ama hiçbirşey 24 (büyük ihtimalle daha fazla) fidanın bizim sınırlarımız içinde şehadete ermesini izah edemez bana.

Allah milletimize, askerimize zeval vermesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.