Şimdi Ara

terör örgütü elindeki esir askerlerimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu şerefsizler video yayınlamış ağustostan beri esir olanlar var ve medyada bunlarla ilgili hiçbir haber yokhttps://www.youtube.com/watch?v=4fxA4NpPmaw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atla -- 31 Aralık 2015; 19:28:39 >

• Hiç bilmiyordum. İnşallah tez zamanda kurtarılırlar. Orada öyle mutlu gözütüktüklerine bakmayın, kim bilir kaç tane tehditle o paçavraların önüne çıkarıldılar.

Dikkat ettiyseniz hepsi aynı şeyleri söylüyor onları bile önceden ezberletmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serenade. -- 31 Aralık 2015; 19:33:47 >
  • Astsubayın yutkunuşlarıyla benim boğazım düğümlendi. Yetmez mi sorusuyla da gözlerim doldu.

Ben de yılbaşında eski sevgilime gitmedim, yurtta geçireceğim diye üzülüyordum. Allah benim belamı versin. :)
  • Umarım bu lanet olası savaş son bulurda bu garibanlar evine tekrar geri dönerler sağlık sıhhatleri iiyi görünüyor ama inşallah öyledir saygı sevgi ve barış ile...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allahım bu ne ya bunu devlet büyükleri görmedimi? neden birşey yapılmıyor? herkes paylaşsın bence bunu
  • Barış olursa eğer bu pkk nın zaferidir ölen askerlerimiz polislerimiz masum insanlarımıza ihanettir , pkk nın kökü kuruyana dek tek bir pkk lı kalmayana dek operasyon devam etmelidir

• Baska bir ülke olsa devlrt kendi ülkesinin askerini kaçıran terör örgütünü ve onu sempatizanlarini gebertirdi. Ama bizde teröristler mecliste, ve sanatcilardanda büyük sempatizanlar var. Bu memleketin basina bir Türk gecerse memleket kurtulur. Bu ülke kurt ulursa kurtulur. Allah sonumuzu hayreylesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç kere yazdım ama yine yazıcam.

Devletimizin siber güvenliğe dikkat etme vakti çoktan geldi geçiyor bile. Elin adamı bu videolar daha yüklenmeden yayınlayanın yerini buluyor. Bu videoların sahibi bildiğin düzenli kanal açmış kendine ama hala bir tespit yapamamışlar.

Bilgisayar mühendislerine tamirci gözüyle bakmaya devam ederse üst düzey yetkililer bu tür adamları ve siber saldırıları daha yıllarca görüceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 31 Aralık 2015; 20:18:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.