Şimdi Ara

TERMOSİFONDAN ISLIK SESİ GELMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
22.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARÇELİK TERMOSİFONUM VAR VE SÜREKLÜ SES YAPIIYOR ISLIK BENZERİ SES ÇIKARIYOR İNTERNETTE BAKMADIĞIM SİTE KALMADI KİMİSİ BASINÇ KİMİSİSİ HAVA KİMİSİ GENEL ÖZLLİĞİ GENELDE YAPIYOR DEDİ KİMİSİ EMNİYET WALFİNDEN SU AL DEDİ AMA BUGÜNE KADAR HER YÖNTEMİ DENEDİM HİÇ Bİ SONUÇ ALAMADIM.

    vE BUGÜN ÇÖZÜME KAVUŞTURDUM 3-4 AY SONRA DA OLSA.. bİLENLER BİLİR KÜÇÜK Bİ SORUN GİBİ DURUYOR AMA KAFA AĞRITAN .
    öZETLE FAYDALI OLMAK ADINA ÇÖZÜM 7-8 TL DEĞERİNDE SU ALMA KISMINDAKİ EMNİYET WALFİNİN DE BAĞLI OLDUGU PARÇA EMNİYET WALFİ ESKİMİŞ DEDĞİNİZDE DEĞİŞTİRECEKLERİ PARÇA BUNLARIN ESKİ TİPİ YENİ TİPİ VARMIŞ ZATEN ŞİMDİ ALIRSANIZ YENİ TİP OLUR HER HALUKARDA SORUNUNUZ ÇÖZÜLÜR

    fAYDALI OLABİLDİMSE NE ALA Bİ HAYIR DUANIZ YETER Kİ TERMOSİFONUN SES YAPMASI HAKKINDAKİ TÜM BİLGİLERİN ÖZETİDİR ASLINDA BU YAZDIKLARIM . ALLAHA EMANET



  • dekasel D kullanıcısına yanıt
    Ben alalı 5 ay oldu ama bende de var o ses. boschun 85 litrelik modeli ne yapmam gerek?
  • Hocam nereden alırız onu bizimde arçelik ve aynı sorun var nasıl düzeltebiliriz ?
  • ıslık sesi geliyorsa çok tehlikeli durumdur kazanının sıkılştığı anlamına gelir derhal kapatıp servisi arayın aman
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Demirdöküm marka bir kombim var. Aynen bu ıslık sesi geliyor. İçerisinde sıcak su varken soğuk suyu açtığımda geliyordu. Şimdi kapalıyken ve herhangi bir musluk açık değilken bile kendi kendine bu sesi çıkartıyor. Sizin bu cevabınızı okuyunca servis çağırmaya karar verdim. Bugün Cumartesi, artık hafta başına kalacak büyük ihtimalle.

    Bu durum ne kadar tehlikeli bir durumdur? Ana su vanasını biraz kıs, emniyet valfini değiştir veya içerisindeki fazla suyu tahliye et gibi tavsiyeler yazılmış. Bu tavsiyeler işe yarar mı yoksa bu ıslık sesinin sebebi çok mu başkadır? Termosifonun patlaması gibi bir durum mümkün müdür? Bunları yazdıktan hemen sonra servisi arayacağım zaten ama tehlike çok ciddiyse bir önlem alayım veya cihaza giden suyu tamamen keseyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.