|
Bildirim
|
İzmir'de yaşıyoruz. Bizim apartmanda 2 komşu taktırdı (yetkili servise). Önce verimi düşük diye ayar yaptılar ve ısıtmaya başladı.
160m2 evlerimiz. Kasım ayında kullanıldı. Petekler normal petekler. Evlerden birisi ara kat, diğeri en üst kat. Ara katta oturana 870TL,üst katta oturana 900TL elektrik faturası geldi. Kasım ayında hava sıcaklığı 10 derecenin altına 1-2 gün hariç hiç düşmedi. Kombine tavsiye edildiği gibi, günde 10saat kadar çalıştırıldı. Aynı evler geçen yıl merkezi sistem kömürlü kazanla ısıtılıyordu ve aylık 250-300 TL arası bir yakıt gideri vardı. Ben duyduğumda çok heyecanlanmıştım. Yerli ürün olduğu için desteklemeyi de istemiştim. Fakat yakıt giderlerine bakınca balon olduğunu gördüm. Zaten facebook sayfasından ulaşmaya çalıştım fakat dönüş bile yapmadılar. Kendi iddialı petekleri ile fark olur mu bilmiyorum fakat normal peteklerle durum bu şekilde. |
Yazdıklarınızın bilimsel dili yok bu konuyu yöneticilerin kilitlemesi gerekmektedir.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 2 Aralık 2016; 14:14:26 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|