Şimdi Ara

Terminator Survival Project [PC]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Terminator Survival Project | Reveal Trailer


    Naconyoutube
    Just a tease for the future, but if you couldn’t tell, we’re big fans of 80’s movies, and our team at Nacon Studio Milan is working on the first survival game set in the Terminator universe. We can’t say much more for now, but this is definitely something to keep your eyes on. Coming to PC & Consoles in the distant future. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=_HNPT7efHq0&feature=youtu.be

    Geliştirici: Nacon Stüdyo Milano


    Yayıncı:Nacon


    Tür:Aksiyon,Hayatta kalma


    Platform:PC,Konsol


    Çıkış Tarihi: TBA






    Nacon, bu akşam gerçekleştirdiği Nacon Connect 2022 etkinliğinde, Terminatör evreninde geçen açık Dünya yapılı bir hayatta kalma oyunu duyurdu. Terminatör filmlerinin geçtiği evreni konu alacak hayatta kalma türündeki yeni oyun henüz geliştirme aşamasında ve Nacon' un yeni kurduğu Nacon Milan stüdyo tarafından geliştiriliyor. Şimdilik bir duyuru videosu dışında açık Dünya yapısında olacağı, orjinal filmlerde kıyamet sonrası dönemi konu alacak bir hikayeye sahip olması dışında bir şey paylaşılmadı. PC ve konsollar için gelecek. Detaylar geldikçe konu güncellenecektir. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 8 Temmuz 2022; 1:7:27 >







  • Konu hayırlı olsun  


    Stüdyoya bakıldığında yeni bir stüdyo sanırım. Sadece Rims Racing yapmışlar ve ikinci oyun olarakta bu oyunu yapıyorlar. Açık dünya diyince bir heyecanlandım ama survival işi kotarılması zor bir tür. Eğer yeterli içerik çıkışta yer almaz ise piyasada tutunması oldukça zor. Umarım güzel bir oyun olur.

  • Yeni Oyunumuz hayirli olsun. , Ve yeni konumuzda hayirli olsun. Hadi bakalim güzel bir hikaye oynaniş bekliyorum.

  • Hayırlı olsun terminatör fanı olarak bekliyoruz..
  • Bir gelişme hala yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.