Şimdi Ara

Terminator Salvation (2009) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
0
Favori
60.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prodüksyon açısından benim gözümde bir değer ifade etmeyen , yeniden yapım özelliğinin tüm öğelerini üzerinde taşıyan başka bir filmdir bu film.Terminator olarak adlandırılması ve karakter isimlerinin aynen kullanılmasıda acı bir olaydan başka bir şey değildir.işte hollywood'un senaryo bitkinliğinin güzel ve çarpıcı bir örneği daha.

oyuncu kadrosuna bakmadan önce yönetmene bakmak lazım.McG denilen yönetmenin pos apokaliptik karanlık bir dünyayı yaratabileceğine inanmıyorum.yazarların 3.filmdeki performansına bakarak , bilgisayar destekli abuk sabuk bir hikaye çıkması muhtemel.

yukarıda yazdığım gibi ana kadroyu bile korumayan ya da koruyamayan bir ekipten iyi bir film çıkması zaten beklenemez. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -genjuro- -- 9 Mart 2008; 17:27:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Son filmde kristina loken vardıya devamlı gelişiyorlar işte.Zaten 4. film gelecekte geçicek en güzel film olucak gibi geliyor bana dünya harap olmuş milisler skyneti çokertmeye çalıcak of of of...

Hocam ben düşman robotları demedim John Connor ı korumak için gelen robotlardan bahsettim.Belki yeni bir seri gelir özellikler falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: -genjuro-

oyuncu kadrosuna bakmadan önce yönetmene bakmak lazım.McG denilen yönetmenin pos apokaliptik karanlık bir dünyayı yaratabileceğine inanmıyorum.yazarların 3.filmdeki performansına bakarak , bilgisayar destekli abuk sabuk bir hikaye çıkması muhtemel.

İlgi çekici ve güzel bir yorum olmuş... "pos apokaliptik karanlık bir dünya" falan...
  • bazı arkadaşlar daha gelişmiş bi robot istiyolar ama zaten filmin konusunun geçtiği zaman aralığına bakarsak terminatörlerin ilk çıktığı yada en fazla ikinci jenerasyonun olduğu zamanda geçebilir çünkü john connor yaşadığında 1.ve 2. jenerasyon robotlar vardı. ayrıca filmin yönetmeninin adı bile filnim klip tadında olacağının göstergesi gibi. McG ismini görünce insanın aklına içinde bolca zencinin kaslarını sergileyip kızlarla dans ettiği bi klip geliyo
  • Kadroyu korumaktan bahsedenler şu soruyu sormalı ; nereye kadar ? Batman'i , James Bond'u ( ...ve aklıma gelmeyen birçok film kahramanını) kaç farklı aktör canlandırdı biliyormusunuz? Üstelik bu seride Arnold'ın canlandırdığı karakter ise bir robot. Robotların birbirine benzemesi şartmı ??? Ya John connor? 2.filmde çocuk yaşta 3. sünde ise 20-25 yaşlarındaydı. Bu filmde daha yaşlı gözükmesi için makyajmı yapılması gerekiyordu ? Yada 2.sinde oynayan Connor'ın biraz daha büyümesinimi beklemek gerekiyordu filmin yapılması için?
  • Terminatör 2'nin üzerine çıkamaz hiçbiri. Hele 3. film, bana biraz komik geldi, hiç inandırıcı değildi film.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatergenoglu

Terminatör 2'nin üzerine çıkamaz hiçbiri. Hele 3. film, bana biraz komik geldi, hiç inandırıcı değildi film.

Terminator 2 resmen bir milattı bilimkurgu filmleri için.Hicbir Terminator filmi ikincisinin tadına ulasamaz dedigin gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Son filmde kristina loken vardıya devamlı gelişiyorlar işte.Zaten 4. film gelecekte geçicek en güzel film olucak gibi geliyor bana dünya harap olmuş milisler skyneti çokertmeye çalıcak of of of...

Hocam ben düşman robotları demedim John Connor ı korumak için gelen robotlardan bahsettim.Belki yeni bir seri gelir özellikler falan

Hmm pardon ozaman ben yanlış anladım yukarda bir ark onada açıklık getirmiş.1. ve 2. nesil modeller olucak John Yaşarken..
  • Dizisiyle idare ediyoruz suanlik , sountrack i yeter birader baska bisey demiyorum , 2. filmi izledigimde ne korkmustum zamaninda
  • Çökmedi gitti şu skynet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

Kadroyu korumaktan bahsedenler şu soruyu sormalı ; nereye kadar ? Batman'i , James Bond'u ( ...ve aklıma gelmeyen birçok film kahramanını) kaç farklı aktör canlandırdı biliyormusunuz? Üstelik bu seride Arnold'ın canlandırdığı karakter ise bir robot. Robotların birbirine benzemesi şartmı ??? Ya John connor? 2.filmde çocuk yaşta 3. sünde ise 20-25 yaşlarındaydı. Bu filmde daha yaşlı gözükmesi için makyajmı yapılması gerekiyordu ? Yada 2.sinde oynayan Connor'ın biraz daha büyümesinimi beklemek gerekiyordu filmin yapılması için?

Edward Furlong 3. filmdeki elemandan daha buyuk gorunuyor , ama eleman bitti , gerci bende terminator 2 ve American history X de oynasaşm daha 20 yasindayken bende kasmaszdim kendimi zaten efsane olmusum degilmi

• summer glau da olacak mı?
  • arnold olsaydı daha iyi olurdu yaw
  • arnold yoksa terminator 4 ü çekmenin ne mantığı var ki
  • arnold suz daha ii olur bence bu saatten sonra cristian bale gzl olur bence terminatör rolunde illaki kaslı biri olcak die bişey yok yani
  • söylentilere göre 5. filmin yönetmeni James Cameron olcak ve Arnold da rol alıyormuş..
    quote:

Terminatör 4 filmi 22 Mayıs 2009′da vizyona girecek. Ayrıca Terminator 5 filminin yönetmenliğini James Cameron gerçekleştirecekmiş gibi dedikodular yayılmaya başladı. Filmin dördüncü serisinde yer almayan Arnold Schwarzenegger, beşinci seride rol almayı düşünüyormuş.
    sinema24.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confused -- 23 Haziran 2008; 16:08:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

arnold yoksa terminator 4 ü çekmenin ne mantığı var ki

Terminatör konu olarak zaten çekilmeye değer Arnold olsada olur olmasada pörsüdü zaten:)
  • Arnold her ne olursa olsun 4.filmdede.Arnold ve Terminator artık ozdeslesti ayrı olarak düsünülemez ve bu filmi sevenler bunu kolay kolay kabul etmezzz
  • 2009 da film şöleni var anlasılan

terminator 4 , fast and furious vs
  • arnoldsuz olmaz kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.