Şimdi Ara

''Terminatör 4'' geliyor.. mutlaka izleyin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu film süperde o kadar nükleer atılıyor ve düntanın her yerine kimse hayatta kalamzaki.bırak kurtuldun diyelim dışarı çıkamazsın ki
  • dünya'nın en saçma filmi
    izlemeyiniz izlettirmeyiniz
  • açık konuşuyum bu saatten sonra bu adamın filmlerini ülkemize getirende izleyende vatan hainidir

biz millet olarak kendimize yapılan saygısızlıklara tepki gösteremezsek, millet olmaktan çıkar saçma sapan bireyler topluluğu oluruz...

itiraz istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maniakdil -- 30 Aralık 2007; 23:50:19 >
  • Terminatör 3 hakkında bundan 1 sene önce açtığım konuya bakmak isteyenler olursa eğer. Türkiye hakkında pek iyi düşüncelere sahip olmayabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_10789813/mpage_1/key_Turkiye%2Cterminat%F6r/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 31 Aralık 2007; 0:41:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HIGH FIDELITY

Terminatör 3 hakkında bundan 1 sene önce açtığım konuya bakmak isteyenler olursa eğer. Türkiye hakkında pek iyi düşüncelere sahip olmayabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_10789813/mpage_1/key_Turkiye%2Cterminat%F6r/tm.htm

sanmıyorum yok öyle birşey.. ona kalırsa bazı tüm yabancı kanallardada Türkiye hakkında iyi kötü şeyler deniyor

bahsedilen düşünceler olsaydı yaparlardı bu 2 dkk da.. ama yapmaya cesaret edemezler o ayrı konu tabiki.. sanmıyorum öyle hain düşünceler beslendiğini.. düşünseler bile kendileri kaybeder

• steroid manyağı iş başında desenize. yahu adam kaç kaşında nasıl oynayacak o rolu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Orjinalden alıntı: sirlancelot

ermeni soykırımı filminde oynayacak olan bu değildi ki Sylvester Stallone idi.

yok yok sanırım yanlış anladınız beni.. hani Arnold amcamız bir ara Ermenileri savunuyorduya o yüzden dedim

koltuk kaptırma korkusundan o ayaklara yatmak zorunda kaldı.netekim sırf losangeleste 1.5 milyon ermeni yaşıyor.arnold da california valisi,bu durumda başka bişi yapması beklenemzdi.

ama biz türkler olarak amarkaya azcık ilgi gösterseydik belki yahudi lobisinden sonra gelen 2.güçlü lobi ermeniler yerine biz olabilirdik.işte ozman avrupaya söke söke kendi yaptıkları soykırımları kabul ettirirdik.

• arnold sivasta negezer
  • T4 anons edildi ama pek kesin birşey yok. Başrolde Christian Bale olacak gibi, yönetmen ise T3'ün yönetmeni Jonathan Mostow, J. Cameroon veya Ridley Scot iyi olurdu.
    Merak etmeyin robotlar kendi insiyatifleriyle kimseye saldırmayacak, fakat Amerika "clone"lanmış beyinsiz varlıkları Cyborg yaparak birçok cephede öne sürebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.