Şimdi Ara

termal macuna japon karıştırılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaaa arkadaşlar ben ekran kartıma ramsink yapıştırıcam ama aşağıya doğru bakan ramler için nasıl yapıcam bilmiyoryum yukarıya doğru bakanlara teknomarketten aldığım ucuz termal macunla yaptım ama alt tarafa doğru bakanları yaparsam çok kolay bi şekilde düşer tutması için biraz yapıştırıcı sürmem lazım birazcık japon sürsem nasıl olur tutarmı karta zarar werirmi çıkarmam gerektiğinde ramsinkleri çıkarabilirmiyim

• Termal pastayı hs'nin altına sür,güzelce oturt yerine.Daha sonra ramsink'in köşelerine hafifçe japon değdir ve rama yapıştır.Yani tamamına japon yapıştırmana gerek yok.Köşelerinden az biraz sürüp tuttursan yeter.Bunu tüm ramlar için yap,alttakine de üsttekine de yap güzelce yapıştır oynak olmasınlar.

Termal pasta ile japon karışınca biraz anormal birşey çıkıyor ortaya.Yapıştırıcı özelliği yine oluyor ama büyük ihtimal iletim performansı düşecektir.Karıştırmayı önermiyorum.
  • japon yapıştırıcının yapıştırma mantığı eriterek yakmasıdır. Belleklerin üstüne japon değdiğinde reaksiyon başlayacaktır. Termal macunların zaten yapıştırma etkisi var. Macunu ramsink e sürdükten sonra zaten 1-2 gün içinde macun sertleşmeye başlar ve kolay kolay çıkmaz.
  • dostum ust taraftaki termal macununun yapıştırma özelliği varsa alttakileri de tutar. ha yok düz macunsa o zaman üsttekiler de durmaz kesinlikle haberin olsun. ısınınca patır patır dökülür. dijitalcenter da termal macunlar bölümünde yapıştırma amaçlı bi macun var onu bulabilirsin. bende sayfa açılmadığı için link veremiyorum şu anda
  • walla tam tutmuyo öle yapıştırıcı gibi tutmuyo ama macun olduğu farketiliyo bariz bi şekilde ama yinede saolun deniycem zaten macun dandik bişi 3ytllik küçük bi kawonoz içinde
  • olay bu hocam

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=A-Alumina

3 milyonluk macun hiç bi iş görmez ortalığı da berbat eder haberin olsun
  • japon yapıştırıc ertimez yanlış biliyorsun.
    Eğe eritiyor olsaydı benim bellekler şu an mefta olmuştu.Abit Siluro ekran kartıma 3 kez japonla hs yapıştırdım(ramlara) ve 3 kez de söktüm bi sorun olmadı hâla çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çift taraflı bantlar bu işi görmüyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

çift taraflı bantlar bu işi görmüyor mu?

Görür ama ısı iletimi pastadan zayıftır.Tavsiye etmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

japon yapıştırıc ertimez yanlış biliyorsun.
    Eğe eritiyor olsaydı benim bellekler şu an mefta olmuştu.Abit Siluro ekran kartıma 3 kez japonla hs yapıştırdım(ramlara) ve 3 kez de söktüm bi sorun olmadı hâla çalışıyor.

chipleri eritmez ama yapıştırma tekniği eriterek yapıştırıo hatta bazı plastikleri asit gibi eritio
  • quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

chipleri eritmez ama yapıştırma tekniği eriterek yapıştırıo hatta bazı plastikleri asit gibi eritio

Bazı plastikleri eritebilir,ama ram çiplerine zarar verdiğini görmedim.Metal HS'ye de zarar vermiyor nasıl olsa.
    Konu burda soğutma sistemleri....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

Bazı plastikleri eritebilir,ama ram çiplerine zarar verdiğini görmedim.Metal HS'ye de zarar vermiyor nasıl olsa.
    Konu burda soğutma sistemleri....

sen eritmez yazmışsın onun için dedim öle ne chiplere nede hsye bi zarar verir bence
  • bence sürmene hiç gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

bence sürmene hiç gerek yok

ama baba ramlere neyle tutturcaz ramsinkleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjv16

olay bu hocam

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=A-Alumina

3 milyonluk macun hiç bi iş görmez ortalığı da berbat eder haberin olsun

bencede

"doğrudur"

• baba eskiden normal dş macunu kullandığımı düşünürsek görüürr öle bi iş görürr kii siz bile şaşırırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

baba eskiden normal dş macunu kullandığımı düşünürsek görüürr öle bi iş görürr kii siz bile şaşırırsınız

tamam ama sen o macunun gördüğü işten fazlasını bekliyorsun yani aynı zamanda yapıştırsın da istiyorsun. biz bu bakımdan iş görmez dedik.. yoksa olayı halledebiliyorsa daha ne.. saygımız var 3 milyonluk macuna onu bulamayanlar da var
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjv16

quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

baba eskiden normal dş macunu kullandığımı düşünürsek görüürr öle bi iş görürr kii siz bile şaşırırsınız

tamam ama sen o macunun gördüğü işten fazlasını bekliyorsun yani aynı zamanda yapıştırsın da istiyorsun. biz bu bakımdan iş görmez dedik.. yoksa olayı halledebiliyorsa daha ne.. saygımız var 3 milyonluk macuna onu bulamayanlar da var
    eet onu bulamayanlarda war ben okadar kasmamak için basit çözümler bulmaya çalışıyorum zaten benim ramsinkim 15ytl deil kendim yapmıştıma ama baya bi faydalı oluyo onun için ramsinke okadar fazla para wermek istemedim

• ya bende aldı hs kendi yapıştırıcılıydı altı yani bantlıydı peki bu iyi iletmezmi diyosunuz yani revoltek hemde pek dandik değil ne dersiniz?
  • biras tehlikeli iş
    ram'ler güm olabilir..
    zaten thermal macunu ramlerin üstüne sürüp sogutucuyu üstüne yapıştırıp 1-2 gün bekletince yapışıyor zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.