Şimdi Ara

Termal macun yerine diş macunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Termal macun yerine diş macunu kullandım sonuçlar inanılmaz :) diş macunu kullanmadan önce hiç bişey sürülü değildi ve 50-67 derece arasında sıcaklık gidip geliydu macun sürdükten sonra işlemci %90 kullanımda bile 48-53 derece arasında gidip geliyo hiç bişey kullanmasam 38 e kadar düşüyo işlemci ısısı :)

• 1 hafta sonra kuruyup gidecek o yüzden fazla heveslenmeyin.sağlam bi macun alıp sürün
  • Bida sürerim o zaman :) Diş macunundan bol ne var zaten bezelye tanesi kadar sürdüydüm.
  • Vazelin sür bence daha kalıcı olur...
  • Yoğurt dene hocam.
  • salça sürdüm max 20 derece şuan
  • element uydurmayın la.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal macun değişimi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne kardeşim yemek tarifi gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Bu ne kardeşim yemek tarifi gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çikolata sürmeni tavsiye ederim, tercihen fındıklı.

Termal macun yerine diş macunu

• akşam vakti termal macun bulacağım bir yer olmayınca süreyim dedim bir süre için faydası oluyor (beni o akşam idare etmişti) ama sonradan eriyip işlemcinin üzerine yapışmıştı haliyle, termal macun alınca bir de onu kazımakla uğraştım.
  • bence tehlikeli iş diş macunu eriyen bir madde kesinlikle cpu sızar pc bozar aynısı bana oldu gerçi o thermal macundu çok sürmüştüm
  • ben izmirdeyken termal macunu sormuştum bilgisayarcıya o ne demişti mevzuyu anlattım işlemciyle soğutucu arasına konuyo diye gazete kağıdı sıkıştırıver oda olur demişti urla tarafında dikkat edin böyle tavsiyelere ölümcül olabilir :D
  • Diş macunu mu? Hocam ne yaptın? İşlemcine zarar verebilirsin, o tarz şeyler yapıp risk alma bence.

• Yav yok hiç bişey olduğu yok :D zaten diş macunu bir süre sonra kuruyor öyle kalıyor eriyip işlemciye kaçması gibi bir durum yok :D ben işi iyice geliştirip ekran kartının gpusunada sürdüm :D sonuç yine aynı fark edilir derecede azalma oldu ısıda :D denemek bedava ama meçhuliyet kabul etmem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolserna

ben izmirdeyken termal macunu sormuştum bilgisayarcıya o ne demişti mevzuyu anlattım işlemciyle soğutucu arasına konuyo diye gazete kağıdı sıkıştırıver oda olur demişti urla tarafında dikkat edin böyle tavsiyelere ölümcül olabilir :D

• korkuyorum bu son kullanıcılar bir gün tehlikeli bir madde koyacaklar makineyi havaya uçuraklar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.