Şimdi Ara

Termal macun ne ile temizlenir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemci üzerinde bulunan termal macun nasıl temizlenir???

• en kolayı kolonyalı ve ıslak mendil , pamuk vs.. önerilmez parça bırakmayan bir madde seçilmelidir ve nem oranı akıntı yapacak kadar olmamalıdır
  • yumuşak kuru bir bezle güzelce temizleyebilirsin.

seventyseven dostum . alkol işlemciye sürülürmü yavv. bana biraz olmaz gibi geldii nedersin _?
  • işlemciden kastınız nedir? biz metal bir yüzeyden bahsediyoruz
  • termal macun cpu nun üzerine de bulaşmıyormu arkadaş.

metal yüzey ama sonuçta cpu yani. ve alkolle teması bence pekte olumlu bir durum değil.
    haa cpu fanının tabanına tamam derim onu sil . ama cpu nun üzerine alkol sürülmesi bence
    olumsuz sonuçlar doğurabilir.
  • peçete selpak tavsiyemizdir
  • CPU'nuz "şapkalı" ise alkol kullanarak temizleyebilirsiniz.
    "Şapkasız" ise (Örn: AMD Athlon serisi - die açıkta olan modeller) "kuru" bir kulak çubuğu iş görür. Az miktarda alkol de kullanabilirsiniz, izopropil alkol ya da su... Aseton, tiner... aklınızdan geçirmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac___707

termal macun cpu nun üzerine de bulaşmıyormu arkadaş.

metal yüzey ama sonuçta cpu yani. ve alkolle teması bence pekte olumlu bir durum değil.
    haa cpu fanının tabanına tamam derim onu sil . ama cpu nun üzerine alkol sürülmesi bence
    olumsuz sonuçlar doğurabilir.

metalin cpu ile tek alakası sadece koruma muhafaza iletim yalıtım [ısı] amaçlıdır ve zaten bu sebeble metal tercih edilmiştir alkolun ki burda saf bile olmayan %50 %60 degerlerden bahsediyoruz metaller üzerindeki etkisini biliyor olmalısınız bunları tekrar düşünüp gereksiz yorumlar ve bilgilendirmeler yapmayın
  • ben aseton kullanıyorum cillop gibi oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABUX

ben aseton kullanıyorum cillop gibi oluyor

Ben atlet bezi kullanıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.