en kolayı kolonyalı ve ıslak mendil , pamuk vs.. önerilmez parça bırakmayan bir madde seçilmelidir ve nem oranı akıntı yapacak kadar olmamalıdır
yumuşak kuru bir bezle güzelce temizleyebilirsin.
seventyseven dostum . alkol işlemciye sürülürmü yavv. bana biraz olmaz gibi geldii nedersin _?
işlemciden kastınız nedir? biz metal bir yüzeyden bahsediyoruz
termal macun cpu nun üzerine de bulaşmıyormu arkadaş.
metal yüzey ama sonuçta cpu yani. ve alkolle teması bence pekte olumlu bir durum değil. haa cpu fanının tabanına tamam derim onu sil . ama cpu nun üzerine alkol sürülmesi bence olumsuz sonuçlar doğurabilir.
peçete selpak tavsiyemizdir
CPU'nuz "şapkalı" ise alkol kullanarak temizleyebilirsiniz. "Şapkasız" ise (Örn: AMD Athlon serisi - die açıkta olan modeller) "kuru" bir kulak çubuğu iş görür. Az miktarda alkol de kullanabilirsiniz, izopropil alkol ya da su... Aseton, tiner... aklınızdan geçirmeyin.
termal macun cpu nun üzerine de bulaşmıyormu arkadaş.
metal yüzey ama sonuçta cpu yani. ve alkolle teması bence pekte olumlu bir durum değil. haa cpu fanının tabanına tamam derim onu sil . ama cpu nun üzerine alkol sürülmesi bence olumsuz sonuçlar doğurabilir.
metalin cpu ile tek alakası sadece koruma muhafaza iletim yalıtım [ısı] amaçlıdır ve zaten bu sebeble metal tercih edilmiştir alkolun ki burda saf bile olmayan %50 %60 degerlerden bahsediyoruz metaller üzerindeki etkisini biliyor olmalısınız bunları tekrar düşünüp gereksiz yorumlar ve bilgilendirmeler yapmayın
ben aseton kullanıyorum cillop gibi oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: ABUX
ben aseton kullanıyorum cillop gibi oluyor
Ben atlet bezi kullanıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme