Şimdi Ara

Termal Macun kurumuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar.Forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam affola.Ben masaüstü bilgisayarımın kasasını temizlemek amacı ile açtım.Açtıktan sonra işlemcinin üstündeki fanı söktüm.Söktükten sonra işlemcinin üstündeki termal macunun kurumuş olduğunu farkettim.Bu bilgisayarıma bir sıkıntı arz eder mi ? Yoksa önemsiz birşey mi ? Teşekkür ederim,saygılar.

• Tecrubelerime dayanarak en kısa surede yeni bir macun ile degiştirmenizi tavsiye ederim. Bende kısa sure once benzeri bir durumda kaldım asagıdaki linteki urunden aldım kullandım tavsiye ederim. Oraya urunle ilgili yorumumuda yazdım dilerseniz okuyabilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-tg4-thermal-macun.html#yorumlar
  • halilakyildiz kullanıcısına yanıt
    Termal macun sürmeden veya kurumus macunla kesinlikle sogutucuyu takmayin. Sistem açılır ama cok kisa bir sure icinde geri kapanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 11 Ocak 2016; 17:22:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macunu temizleyip yeni macun sürmen lazım işlemciye .teknoloji marketlerinden bulabilirsin termal macun.uygulamak kolay zaten taşmayacak şekilde süreceksin işlemciye.
  • birşey olmaz termal macunu iyice temizleyip yenisini sürersen daha iyi olur
  • teşekkür ederim hepinize eyvallah sağolun
  • Arkadaş ısınma problemi olur sorun çıkar. resetleme, kitlenme gibi durumlar olur. mutlaka sürmen lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yapışkanlı termal macun ?
    12 yıl önce açıldı
    Termal macun değişimi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • termal macunu yeniden sür bir şey olmaz
  • halilakyildiz kullanıcısına yanıt
    termal macun olmadan sakın çalıştırma işlemci zarar görebilir zaten kısa süre içinde kapanır . YEnisini sür bişey olmaz
  • termal macun olmadan sakın çalışmaz işlemci zarar görebilir zaten kısa süre içinde kapanır . Yani işlemciyi söküp termal macun sürmen lazım .
  • termal macunu düzgünce temizle tekrar termal macun al güzelce sür.
  • Kuruyan macunu temizle yeniden sur bişey olmaaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir macun alıp sürme zamanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.