Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı 2 - 3 sene önce aldım. Ve o zamandan beri hiç Macun değiştirmedim hep içini temizledim falan ama CPU çok ısınıyor yanı 2 - 3 aydır sürekli kapanıyor bilgisayar Windows kapatılıyor diye değil ama direk elektrik kesiyor. 1 -2 Bilgisayardan anlayan arkadaşıma sordum ve onlarda bana Macun u değiştir ve bilgisayara format at dediler (Bilgisayara 7 - 8 aydır format da atmadım) olmazsa eğer soğutucunu değiştir kesin düşer diyorlar. Ve Core Temp programından baktığımda ısı ya bazen 85 e kadar çıkıyordu. Bi ara kapandı BİOS dan baktım 95 derece dıyodu ve bılgısayar kapandı bı anda acaba ne yaparsam etkılı olur? Yanı dedıklerı gıbı macun degıstırıp format atarsam geçer mi? Ve Soğutucu değiştirsem? Yardım ederseniz çok sevınırım arkadaslar. Şimdiden Teşekkür ederim
varsityV
kullanıcısına yanıt
işlemci modeli ne? sıcaklık eğer o kadar fazlaysa termal macundan olabilir dedikleri gibi.
Cooler Master HYPER 212 İşlemci fanı aldım, ve macunu yeniledim oyun oynarken bile 35 in üzerine çıkmadı Sadece o Fanı çalıştırsam bütün kasayı soğutur heralde :D Cevabınız için teşekkürler
varsityV
kullanıcısına yanıt
hayırlı olsun.bende de aynısı var, gayet memnunum.