Şimdi Ara

terk edilmiş araç hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdaki araç yaklaşık 3 aydır gebze arapçeşme mahallesi 1051/1 nolu sokakta duruyor.
    şikayet edilmesine rağmen gelip kaldırmıyorlar, sizce ne yapılabilir?

terk edilmiş araç hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 8 Ağustos 2019; 16:47:45 >

• hırsıza yol gösteriyorsun hocam. Böyle bulamazlar mapten konum bilgisi de paylaş
  • yaptığın iyi birşey değil. hem sokak babanızın malı mı isteyen istediği kadar bırakabilir hiç bir şey yapamazsınız. gidin başka şeylerle uğraşın
  • Bende gebzedeyim plaka acayip tanıdık geliyor. Hatırlamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Park etme yasağı yoksa yapacak bir şey yok. Park etme yasağı varsa Trafik çeker zaten.
  • Tekerlekli kriko takin onden. Burnunu yola cevirin. Sonra polisi arayip hatali parketmis arac var diyin ceksinler. Polis otoparkinda dunyanin borcu ciksin adama. Sen de cehennemde yan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nizami ve cevreye rahatsızlık vermiyorsa dursun hocam . Zararı olmaz. Belki sahibinin bir derdi vardır . Ve bırakıp gitmek zorunda kalmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Sonuna doğru kahkaha attim

• Gebze cigerci bahattinin orada da birtane kangoo var nerdeyse toprakla birlesmis sekilde duruyor yol kenarinda. Bu yine temiz duruyor. Polis tanidik vs yada sigortaci bir tanidiginiz varsa plakadan sahibinin bilgilerine ulasabilirsiniz

• Bişey yapılması mı gerekiyor?
  • Emekli albay sileceğini kaldır. “Gereksiz”

• böyle boş işlerle uğraşmayın derim. sokak sizin tapulu malınız mı? kaldı ki araba yıllardır orada yatmıyormuş sadece 3 aydır yatıyor.
  • anlamsız ve boş cevaplar için teşekkürler.
    cadde üzerine araç parkı trafiği aksattığı için yanılmıyorsam hatalı parka giriyor.
    vurdumduymaz yurdum insanı modundan çıkın da uyanın azcık.
    sahibinin derdi varsa gidip kendi evinin önüne park edecek.
    yurdum zabıtası 1 kere geldi aracın başına 41 abm 418 aracı burdan kaldır pıh pıh dedi ve gidiş o gidiş. bir daha da uğramadı.
    yakında parçalarına ayrılır zaten biraz daha bekleyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 9 Ağustos 2019; 9:15:42 >
  • imperio_o ya katılıyorum konum daha kolay olurdu?
  • sizi rahatsız eden durum nedir hatalı park mı söz konusu yoksa sizin aracınızı çekecek yer bulamıyorsunuz da bu araca mı sardınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibi yurt dışına çıkmış olabilir, vefat etmiş olabilir bir sürü şey olabilir. Sahibine ulaşmayı deneyin polis vasıtası ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

anlamsız ve boş cevaplar için teşekkürler.
    cadde üzerine araç parkı trafiği aksattığı için yanılmıyorsam hatalı parka giriyor.
    vurdumduymaz yurdum insanı modundan çıkın da uyanın azcık.
    sahibinin derdi varsa gidip kendi evinin önüne park edecek.
    yurdum zabıtası 1 kere geldi aracın başına 41 abm 418 aracı burdan kaldır pıh pıh dedi ve gidiş o gidiş. bir daha da uğramadı.
    yakında parçalarına ayrılır zaten biraz daha bekleyelim bakalım.
    " yakında parçalarına ayrılır zaten biraz daha bekleyelim bakalım " derken neyi kastediyorsunuz?

• Adres plaka açık açık belirtmiştiniz, hırsıza davet

• bildiğin konum atmış adam çalınsın diye hey allahım ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.