Şimdi Ara

Terk edildim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daha önce bi kere yaptım o hatayı daha sonraki kız arkadaşımda da yapmaya çalıştım o istemedi şimdi bunda da yapmak isticektim. insan düşe kalka öğreniyo hayatı ben düş kalk düş kalk hendimi harap etmektense bi kere ayağa kalkmışken sağlam basmak istiyorum artık ayağımı yere.
  • En güzeli dediğin gibi ders çıkarıp ayağını yere sağlam basabilmek..Denediniz ve olmadı demek ki ve artık üstelemeye gerek yok bence çünkü atılacak kurşununuz kalmamış,herkes yapacağını yapmış diyeceğini demiş iyi kötü...Yeni insanlar yeni ilişkiler yaşamak önüne bakmak lazım...Ben bu dediğimi yapmakta çok ama çok geç kaldım,en güzel yıllarımı harcadım ve açıkçası çokta pişmanım,şimdi yaş bir yerlere geldi ve artık eğilip bükülemiyorum veya o eski maceraları yaşayacak ne zamanım kaldı ne de dermanım Keşke o yıllara dönebilsem şimdiki aklımla,hatalarımı düzeltebilsem...Belki o insanları tutamazdım elimde,ilişkilerimi kurtaramazdım ama en azından bazı hataları yapmaz,kendim mutsuz olmazdım...Eh olanla ölene çare yok derler...Önümüzdeki maçlara bakıcaz

Edit : Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 11 Temmuz 2011; 2:15:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

1.5-2 yıllık ilişkimizde 3 kez terk etti beni..Aşıktım..İlk 2 defasında ben ona döndüm "haydi tekrar deneyelim" dedim..Sonuç yine ve hep terkedilmek oldu..Sebep? Yok....Ve işin acı-ilginç-garip tarafı o da seviyordu beni ama sebepsiz yere terk ediyordu..Bir anda ulaşılmaz oluyor 2-3 gün ortadan kayboluyor sonra da bir mail veya sms ile ayrılalım hede hödö diyordu...

Bu 2 yıl ve yaşadıklarım kadınların ne tür varlıklar olduğunu anlamamda bana çok yardımcı oldu..Onun saçının teline zarar gelse gözümü kırpmadan dünyayı yakacak olan ben artık sallamıyorum bile hiç birini...Değerleri yok gözümde...Bugün severim yarın tekmeyi basarım...Artık bende bu oyunu kendi keyfime göre oynayacağım...

Bütün bunları niye yazdın dersen bence sende artık kendini düşün,egonu şişir,bencil ol...Onlara köpek gibi davran senden kıymetlisi olmaz,kapında yatar kalkarlar...Ama yok benim gibi "aşkım böcüğüm agıcık gugucuk" dersen en okkalısından tekme yemen garanti...

Her şeyi ve herkesi boşver hayatını yaşa..

sanırım haklısın. başlarda umursamıyodum hiç en güzel zamanlarımdı. sonra aşık oldum ondan sonra o beni umursamadı. geçen gün de benim onu umursamadığım zamanlardaki yaptıklarımı yüzüme vurdu. evet haklısın...

hocam demekki içten içe hesap etmiş bunları yüzüne vurduğuna göre böylesini hiç sallama yarın daha iyisini bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

quote:

quote:

1.5-2 yıllık ilişkimizde 3 kez terk etti beni..Aşıktım..İlk 2 defasında ben ona döndüm "haydi tekrar deneyelim" dedim..Sonuç yine ve hep terkedilmek oldu..Sebep? Yok....Ve işin acı-ilginç-garip tarafı o da seviyordu beni ama sebepsiz yere terk ediyordu..Bir anda ulaşılmaz oluyor 2-3 gün ortadan kayboluyor sonra da bir mail veya sms ile ayrılalım hede hödö diyordu...

Bu 2 yıl ve yaşadıklarım kadınların ne tür varlıklar olduğunu anlamamda bana çok yardımcı oldu..Onun saçının teline zarar gelse gözümü kırpmadan dünyayı yakacak olan ben artık sallamıyorum bile hiç birini...Değerleri yok gözümde...Bugün severim yarın tekmeyi basarım...Artık bende bu oyunu kendi keyfime göre oynayacağım...

Bütün bunları niye yazdın dersen bence sende artık kendini düşün,egonu şişir,bencil ol...Onlara köpek gibi davran senden kıymetlisi olmaz,kapında yatar kalkarlar...Ama yok benim gibi "aşkım böcüğüm agıcık gugucuk" dersen en okkalısından tekme yemen garanti...

sanırım haklısın. başlarda umursamıyodum hiç en güzel zamanlarımdı. sonra aşık oldum ondan sonra o beni umursamadı. geçen gün de benim onu umursamadığım zamanlardaki yaptıklarımı yüzüme vurdu. evet haklısın...

hocam demekki içten içe hesap etmiş bunları yüzüne vurduğuna göre böylesini hiç sallama yarın daha iyisini bulursun

böyle bişeyin peşinde değilim. karşıma çıkana kadar yeni birisini aramak istemiyorum belki aylarca yalnız kalcam ama sorun değil. kızlarla gönül eğlendirmek için çıkmıyorum sevgimi hakedebilcek birisini isterim sadece

• Seviyorsan vazgeçme, aşkda gurur olmaz git konuş, eğer seviyorsan kaybetmek istemiyorsan fazla zaman geçmeden git. sevmiyorsan salla gitsin
  • Gitti artık o. Sen peşinden koştukça asla dönmeyecektir, asla. Bırak başka kızlarla ilgilen. Unut onu bitti gitti o. Umursama. Sen onu umursadıkça, sen onu kovaladıkça, sen onu istedikçe o kaçacaktır.
  • umursamazsam da peşimden kosucağını zannetmiyorum. kız güzel isterse benden çok daha iyilerini bulabilir. pek peşimden koşmak isticeğini sanmıyorum hevesini aldı bittim ben. gerçi bilemiyorum ilk tanıştığımız zamanlar bunun aksini gösteriyo ama sonuçta güvenimi kırdı belki o zamanda yalan söyledi hep
  • quote:

herşey 3-4 günde gelişti bana toparlama fırsatı vermedi bile zaten kafasına koymuş belliki ayrılmayı şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum teşekkürler.

3-4 günde çok şeyler değişiyo ya bi anda ne oldu bitti diyemeden yürümüyo!

belki okursun belki okumazsın bilemem ama ben genede hikayemi yazacağım iyi hisstettiriyo kendimi

herşey çok güzeldi, çok iyi geçiniyorduk doğru düzgün kavga etmiyorduk bile hatta nerdeyse hiç. Ama sağolsun hanfendi neden kavga etmiyoruz, ben alışık değilim falan filan diye konuya bi girdi illallah dedirtti bana. Tamam dedim nasıl istersen

Tabi o günden sonra bi daha eskisi gibi olamazdı olamadı. Sürekli bi nedenden kavga etmeye başlamıştık canım istemiyodu ama ediyoduk durmuyo bide üstüne yazlığa gitmişti

Geçen cumartesi son ve en byük kavgamızı ettik tüm gece ve pazar öğleye kadar hiç konuşmadık, küstük. Yapamadım pazar günü 300 km yol teptim onu 1 sn liğine bile olsa görebilmek için ve gördümde çok mutluydum onun da öyle olduğunu düşündüm, seni seviyorum filan diyodu meğer iyi rol yapıyomuş

Sonuç 1 gün sonra bitti, yürümüyo devam ederse üzüleceğim

ilk 3-4 gün hayalet gibi yaşadım evde, sürekli arkadaşlarına sordum nasıl noldu vs diye

ama şimdiye gelirsek artık umrumda değil hiç s..klemiyorum ne hali varsa görsün

neden anlattım gerçekten bilmiyorum ama bildiğim tek şey insanlarla konuşmak iyi geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentDays

quote:

herşey 3-4 günde gelişti bana toparlama fırsatı vermedi bile zaten kafasına koymuş belliki ayrılmayı şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum teşekkürler.

3-4 günde çok şeyler değişiyo ya bi anda ne oldu bitti diyemeden yürümüyo!

belki okursun belki okumazsın bilemem ama ben genede hikayemi yazacağım iyi hisstettiriyo kendimi

herşey çok güzeldi, çok iyi geçiniyorduk doğru düzgün kavga etmiyorduk bile hatta nerdeyse hiç. Ama sağolsun hanfendi neden kavga etmiyoruz, ben alışık değilim falan filan diye konuya bi girdi illallah dedirtti bana. Tamam dedim nasıl istersen

Tabi o günden sonra bi daha eskisi gibi olamazdı olamadı. Sürekli bi nedenden kavga etmeye başlamıştık canım istemiyodu ama ediyoduk durmuyo bide üstüne yazlığa gitmişti

Geçen cumartesi son ve en byük kavgamızı ettik tüm gece ve pazar öğleye kadar hiç konuşmadık, küstük. Yapamadım pazar günü 300 km yol teptim onu 1 sn liğine bile olsa görebilmek için ve gördümde çok mutluydum onun da öyle olduğunu düşündüm, seni seviyorum filan diyodu meğer iyi rol yapıyomuş

Sonuç 1 gün sonra bitti, yürümüyo devam ederse üzüleceğim

ilk 3-4 gün hayalet gibi yaşadım evde, sürekli arkadaşlarına sordum nasıl noldu vs diye

ama şimdiye gelirsek artık umrumda değil hiç s..klemiyorum ne hali varsa görsün

neden anlattım gerçekten bilmiyorum ama bildiğim tek şey insanlarla konuşmak iyi geliyo

tabi iyi geliyo konuyu açtığımdan beri nerdeyse iyki terk etmiş demediğim kaldı

zamaında ben başka kızların arkasından ağlamıştım şimdi bakıyorum resimlerine falan kız bildiğin böceğe benziyo nasıl aşık olmuşum şaşıyorum. bu seferkinin güzelliğine bişey diyemem ama bu da unutulcak. hepsi tecrübe oluyo bi sonrakini daha iyi ayakta tutmak için tecrübe...

• BEN EDİLMEDİM RESMEN NE BİÇİM MUTLUYUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortland Andrus -- 11 Temmuz 2011; 3:11:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

BEN EDİLMEDİM RESMEN NE BİÇİM MUTLUYUM

sanada gelir çatar o günler boşver ben terk edildim artık ben de mutluyum artık sadece bu terk edilmenin olumlu yönlerini görmeye başladım üstümden bi yük kalkmış gibi hissettim

• quote:

quote:

sanada gelir çatar o günler boşver ben terk edildim artık ben de mutluyum artık sadece bu terk edilmenin olumlu yönlerini görmeye başladım üstümden bi yük kalkmış gibi hissettim

İYİ DEĞİLİM BEN DE.NİYE ÖYLE KONUŞAYIM LAN NORMAL BİR HALDEYKEN.KALBİMİ KIRIYORSUN,SENİ ÜZMEYE ÇALIŞIR MIYIM?

• quote:

Çorumspor'un 200 yıldır Nou Camp'ta Barcelonaya yenilmemesinin nedeniyle aynıdır belki de
  • quote:

quote:

quote:

İYİ DEĞİLİM BEN DE.NİYE ÖYLE KONUŞAYIM LAN NORMAL BİR HALDEYKEN.KALBİMİ KIRIYORSUN,SENİ ÜZMEYE ÇALIŞIR MIYIM?

noluyo lan

neyse son bi sigaramı içip uyucam artık yarın arkadaşla bi kutlama yapcam yorum yapan herkese teşekkürler

• canlar.biraz rahat düşünün.laf koyma çabanı ya da iyiydi lan güleyim boşver.
  • kısaca bişeyler yazasım geldi , cok ilişki atlattım. öğrendim ki , kaçan kovalanır. defalarca test ettim, harbiden oyle.

tamam de yapcak bişey yok de , unutmuş gibi mesaj falan atma mutlaka onun atmasını bekle , azcık seviyorsa emin ol mesaj atcaktir , atmazsada senin çaban bir işe yaramaz demektir zaten , ondan mesaj beklerken bir bakmışsın başka bi kızdan hoşlanmyaa başlamışsın , sonra olaylar gelişir falan filan..

kısaca sakın ve sakın ısrar etme mesajina cevap vermezse mesaja boğma , çok duygulandığında kendini kontrol et , saçma sapan mesaj atma ve duygular seni boğduğunda sakın arama , sakinleşince konuş.

iyi geceler , ağlamak baya rahatlatiyo bu arada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullalihan

kısaca bişeyler yazasım geldi , cok ilişki atlattım. öğrendim ki , kaçan kovalanır. defalarca test ettim, harbiden oyle.

tamam de yapcak bişey yok de , unutmuş gibi mesaj falan atma mutlaka onun atmasını bekle , azcık seviyorsa emin ol mesaj atcaktir , atmazsada senin çaban bir işe yaramaz demektir zaten , ondan mesaj beklerken bir bakmışsın başka bi kızdan hoşlanmyaa başlamışsın , sonra olaylar gelişir falan filan..

kısaca sakın ve sakın ısrar etme mesajina cevap vermezse mesaja boğma , çok duygulandığında kendini kontrol et , saçma sapan mesaj atma ve duygular seni boğduğunda sakın arama , sakinleşince konuş.

hemde nasıl :D

onun yüzünden ağlamış olmamak için duygusal film açıp öyle ağlamıştım be

• quote:

Orijinalden alıntı: fullalihan

kısaca bişeyler yazasım geldi , cok ilişki atlattım. öğrendim ki , kaçan kovalanır. defalarca test ettim, harbiden oyle.

teşekkürler aynen benim kafamda da böyle bi plan oluştu önümüzdeki günler için. ilk olmuyo dediği zaman bi yaş damladı sonrası gelmedi zorlamadım ben de belki de değeri o kadardır. gerçi daha önce gözlerimi dolduran olmuştu ama yaşı damlatan ilk bu oldu ama neyse..

herkese iyi geceler

• iyi gecelerr sana biz burdayız merak etme , içini bi arkadaşına dökmen de guzel olur en olmadı bize.. :)
  • quote:

quote:

bende bu durumdaydım, başta peşimden koşturdum, sonra peşinden koştum, şimdi ayrı yollara koşuyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.