Şimdi Ara

Terk edildim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=k6_-setyQyE
  • takma hocam ya.........ben de 2 ay önce ayrıldım.ve geçen hafta fark etmedigim bi zaman aramış tel.den..dönmedim, resmen üzüntüden öldürdü beni, benim hatalarım yokmuydu vardı, ama resmen öldüm tekrar yasamaya basladım,öyle büyük üzüntü..ve hep ben fedakar,düsünen,önemseyen,üstüne düşen,üzülen taraf oldum.daha fazla üzülmemeliyiz, bizi hak edenlere değer verelim hocam, gerçekten..duygularımızı harcatmayalım böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

1.5-2 yıllık ilişkimizde 3 kez terk etti beni..Aşıktım..İlk 2 defasında ben ona döndüm "haydi tekrar deneyelim" dedim..Sonuç yine ve hep terkedilmek oldu..Sebep? Yok....Ve işin acı-ilginç-garip tarafı o da seviyordu beni ama sebepsiz yere terk ediyordu..Bir anda ulaşılmaz oluyor 2-3 gün ortadan kayboluyor sonra da bir mail veya sms ile ayrılalım hede hödö diyordu...

Bu 2 yıl ve yaşadıklarım kadınların ne tür varlıklar olduğunu anlamamda bana çok yardımcı oldu..Onun saçının teline zarar gelse gözümü kırpmadan dünyayı yakacak olan ben artık sallamıyorum bile hiç birini...Değerleri yok gözümde...Bugün severim yarın tekmeyi basarım...Artık bende bu oyunu kendi keyfime göre oynayacağım...

Bütün bunları niye yazdın dersen bence sende artık kendini düşün,egonu şişir,bencil ol...Onlara köpek gibi davran senden kıymetlisi olmaz,kapında yatar kalkarlar...Ama yok benim gibi "aşkım böcüğüm agıcık gugucuk" dersen en okkalısından tekme yemen garanti...

Her şeyi ve herkesi boşver hayatını yaşa..

sanırım haklısın. başlarda umursamıyodum hiç en güzel zamanlarımdı. sonra aşık oldum ondan sonra o beni umursamadı. geçen gün de benim onu umursamadığım zamanlardaki yaptıklarımı yüzüme vurdu. evet haklısın...

hocam demekki içten içe hesap etmiş bunları yüzüne vurduğuna göre böylesini hiç sallama yarın daha iyisini bulursun

böyle bişeyin peşinde değilim. karşıma çıkana kadar yeni birisini aramak istemiyorum belki aylarca yalnız kalcam ama sorun değil. kızlarla gönül eğlendirmek için çıkmıyorum sevgimi hakedebilcek birisini isterim sadece

öyle birini bulman çok zor hocam belki de yok öyle biri o yüzden hayatını yaşa gitsin eğlendir o güzel gönlünü derim ben her nekadar ben öle yapmasamda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

1.5-2 yıllık ilişkimizde 3 kez terk etti beni..Aşıktım..İlk 2 defasında ben ona döndüm "haydi tekrar deneyelim" dedim..Sonuç yine ve hep terkedilmek oldu..Sebep? Yok....Ve işin acı-ilginç-garip tarafı o da seviyordu beni ama sebepsiz yere terk ediyordu..Bir anda ulaşılmaz oluyor 2-3 gün ortadan kayboluyor sonra da bir mail veya sms ile ayrılalım hede hödö diyordu...

Bu 2 yıl ve yaşadıklarım kadınların ne tür varlıklar olduğunu anlamamda bana çok yardımcı oldu..Onun saçının teline zarar gelse gözümü kırpmadan dünyayı yakacak olan ben artık sallamıyorum bile hiç birini...Değerleri yok gözümde...Bugün severim yarın tekmeyi basarım...Artık bende bu oyunu kendi keyfime göre oynayacağım...

Bütün bunları niye yazdın dersen bence sende artık kendini düşün,egonu şişir,bencil ol...Onlara köpek gibi davran senden kıymetlisi olmaz,kapında yatar kalkarlar...Ama yok benim gibi "aşkım böcüğüm agıcık gugucuk" dersen en okkalısından tekme yemen garanti...

Her şeyi ve herkesi boşver hayatını yaşa..

herkes mi benzer şeyleri yaşar

• evet beyler :d kız yine beklenmedik bişey yaptı ve beni yine utandırdı tebrik ediyorum onu :d kendileri yazlığa gitmişti orda eski sevgilisi vardı. onla çıkıyolar sanırsam

ben bu kız düzgün diye kızı savunduğum tartıştığım arkadaşlarımdan özürdilemeye çalışıcam. ya da atarım kendimi biyerden bilmiyorum

sinirlerim bozuldu ya sebepsiz gülüyorum ağlarken
  • quote:

evet beyler :d kız yine beklenmedik bişey yaptı ve beni yine utandırdı tebrik ediyorum onu :d kendileri yazlığa gitmişti orda eski sevgilisi vardı. onla çıkıyolar sanırsam

ben bu kız düzgün diye kızı savunduğum tartıştığım arkadaşlarımdan özürdilemeye çalışıcam. ya da atarım kendimi biyerden bilmiyorum

sinirlerim bozuldu ya sebepsiz gülüyorum ağlarken

olur öyle ya takma kafana dostum kız milleti değil mi ?

• en yakın rockbar a at kendini
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.