Terim'in sözleşmesinde 110 bin YTL olan maaşının 220 bin YTL olmasını istemesi Meclis'i karıştırdı.
A Milli Futbol Takımları Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesinin 2010'dan 2012'ye kadar uzatılması karşılığında, 180 bin YTL olan maaşının 250 bin YTL olmasını istemesi Meclis'i karıştırdı..
Eyüp Fatsa (AK Parti Ordu Miletvekili): Başarılı olmanın şartı yüksek ücret almaksa helal olsun. Avrupa ve Dünya Kupası'na giderken,gerek Ümit Milli Takımımız, gerekse milli takımızın aldığı sonuçlar ortada. Ümitlerimiz tükenirken, A Millililer de işini bayağı zora soktu.
Canan Arıtman (CHP İzmir Milletvekili): Haketmiyor. İstediği ücret Türkiye şartlarına göre çok yüksek. Eğer böyle bir parayı alırsa da fakirlere dağıtsın.
Zeki Ertuğay (MHP Erzurum Milletvekili): 180 bin dolarlık maaşı fazla buluyorum.
Behiç Çelik (MHP Mersin Milletvekili): Fatih hocayı severim ama istediği rakam çok astronomik.. Biraz makul olması gerektiğini düşünüyorum. Akif Ekici ( CHP Gaziantep): Bugün ülkemizde 18 milyon insan açlık sınırında, iki milyon insan aç yatıp kalkıyorsa Fatih Terim'e verilecek bu 220 milyarı da yetkillere havale ediyorum..
Yaşar Agyüz (CHP Gaziantep): Milli takım bizim onurumuz gururumuzdur.İçinde bulunduğumuz koşullarda abartılı bir teklifin gündeme getirilmesini ben yanlış buluyorum.”
Afedersiniz kendi maaşlarına "hayvan gibi" zam yapılırken hiç akıllarına Aç millet gelmiyor nedense