İyide adam forvet istedi bütün yaz almadılarsa ne yapsın yönetimi taraftara atmamak için idare ederiz diyor,
Yönetim terim'i neden getirdi sanıyorsun kendilerinin hatalarında terim öne atlasın onlara siper olsun diye forveti almayan pintilik eden yönetim lafı yiyen terim oluyor işte burda da görüldüğü gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Larkhill
İyide adam forvet istedi bütün yaz almadılarsa ne yapsın yönetimi taraftara atmamak için idare ederiz diyor,
Yönetim terim'i neden getirdi sanıyorsun kendilerinin hatalarında terim öne atlasın onlara siper olsun diye forveti almayan pintilik eden yönetim lafı yiyen terim oluyor işte burda da görüldüğü gibi
terim sercan-elmander oynamalı bence en azından sercan istekli elmander kapalı kutu ama en azından fiziği iyi şutları iyi ..
Terim forvete sucu atmis takimi iyi degildi forvetlik is degil bu.
Ah Baros bir form tutsa keşke , en iyi transfer olur bize ibb maçında hiç top tutamadı ilerde , her müdahalede yerdeydi eski baros yırtıcı , rakibi yıpratan , devamlı koşu yapan , sırtı dönük duvar olabilen, çok ani dönüşleri olan bir adamdı dünkü oyuna bakarsak webo baroş u 10 a katlar deriz ama maç oynadıkça eski baros un gelceğini umuyorum umarım hırsını, mücadele gücünü kaybetmemiştir
her zamanki gibi yönetim kendi kafasına göre davranıyor. rijkaard döneminde de gördük. böyle gelmiş böyle gider. bu takımda kadroyu yönetim belirliyor resmen teknik direktörü ipleyen yok ki(?)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme