Bildirim
Terim - Biliç Farkı
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Her şeyden nem kapar oldunuz. Yalnızca BJK'lılara demiyorum, forumda çoğu kişi böyle artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1071 Hırvatları sahaya atlamasın diye koymuşlar -
Boş işlere çok kafa yoruyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: ESESGS
Her şeyden nem kapar oldunuz. Yalnızca BJK'lılara demiyorum, forumda çoğu kişi böyle artık.
Nem kapılacak bir şey yok her şey ortada değil mi -
Bilic'inki hünkar mahfili gibi olmuş -
Bu nedir? Bildiğin hücre cezası vermişler.
Rezillik abi. -
beni daha çok rahatsız eden, bu haksızlığa sessiz kalan diğer takım taraftarlarının bundan memnun olması. -
quote:
Orijinalden alıntı: Atılgan 3
beni daha çok rahatsız eden, bu haksızlığa sessiz kalan diğer takım taraftarlarının bundan memnun olması.
Onlar öyle, her zaman kendileri haklı. Geçen takım arkadaşı ebuoeye kalması için itiraz ettiğinde zaten o adam öyle her zaman yerde yatar dediler. Biz bizim maçta söyledik demedikleri kalmadı. -
-
-
Düşündüm ama küfürsüz yazacak bi şey bulamadım. -
Ayıp etmişler gerçekten. benim bile zoruma gitti
Bu olaya da bi bahane bulup itiraz edecek varsa yaziklar olsun
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
Fatih Terimin resimdemi Eskişehir stadından?
+1 -
"Aynı stadta ise" bu resimler ayıp etmişler.
Nihayetinde Bilic de bu ülkede misafir sayılır. İyi davranmak gerekir. -
Alakayı çözemedim? "Terim'in izlediği yer daha iyi federasyon GS'yi kayırıyor" a getirmeyeceksiniz herhalde? Yaş ortalaması iyice düşüyor. -
Bildiğim kadarıyla aynı stadyum, eskişehirin sponsoru eti fatih terim'in bulunduğu locanın alt kısmında aynı sponsorun reklamı mevcut... -
quote:
Orijinalden alıntı: Fernando!
Bu olay tam rezillik. Atılan hocanın gizliden telefonla bile oyuna müdehale etmesi cezayı gerektirirken bu adam look at the tabela yapıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yalnız hoca nasıl bir iz bıraktıysa bunlarda
Benzer içerikler
- vodafone park en iyi koltuk
- beşiktaş kullanıcı adları
- başkasının passoligiyle maça girmek
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- takım değiştirmek
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X