Şimdi Ara

Tercüme edebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • To enable hot plug capability for the SATA connectors controlled by the ICH9 South Bridge, you must install Windows Vista (on ICH9, hot plug is supported in Windows Vista only) and configure the SATA connectors for AHCI mode.

Arkadaşlar gigabyte nin sitesinde P35 DS 3L ile ilgili bu yazıyor. Ne demektir yardımcı olurmusunuz?

• Window Vista ' yı yüklemen gerekir diyor. Sadece Vista'yı destekliyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Window Vista ' yı yüklemen gerekir diyor. Sadece Vista'yı destekliyormuş.

biraz daha açabilirmisin. AHCI ile ilgili bişeylerden de bahsediyor.
  • ICH9 Güney Köprüsünden kontrol edilen SATA bağlayıcılarını "hot plug" özelliğini açmak için Windows Vista yükle (ICH9'da hot plug sadece Vista destekliyor) ve SATA bağlayıcılarını AHCI moduna göre biçimlendir.

Tabi bu kurduğum cümleden bişey anlamadım :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceka13

ICH9 Güney Köprüsünden kontrol edilen SATA bağlayıcılarını "hot plug" özelliğini açmak için Windows Vista yükle (ICH9'da hot plug sadece Vista destekliyor) ve SATA bağlayıcılarını AHCI moduna göre biçimlendir.

Tabi bu kurduğum cümleden bişey anlamadım :S

çok sağol. Yani beni ilgilendiren bir durum yok. (en azından şimdilik)
  • ICH9 South Brigde tarafından kontrol edilen SATA connectors için hot plug yeteneğini açmak için Window Vistayı kurmalısın ( ICH9 'da hot plug'u sadece Windows Vista destekler.) ve AHCI moduna göre SATA connector ' u ayarla.

Buyur hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 28 Haziran 2008; 12:37:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

ICH9 South Brigde tarafından kontrol edilen SATA connectors için hot plug yeteneğini açmak için Window Vistayı kurmalısın ( ICH9 'da hot plug'u sadece Windows Vista destekler.) ve AHCI moduna göre SATA connector ' u ayarla.

Buyur hocam.

teşekkür ederim. Zaten işime yaramıyormuş. Ama merak işte. yine de sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Uzay teknolojisi laptop😂
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.