Şimdi Ara

Tercihte anlamadiğim nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela benim siralamam 30k ve 6.tercihim 35k lik yer. 33k lik adamin ise ilk tercihi o 35k lik yer. Bana ilk 5 tercihim tutmadi ama puanim fazla olmasina rağmen siralamada 6 ya yazdiğim yer önceliği bana mi verir yoksa 1 numaraya yazan 35k lik adama mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana verir her zaman, sıralama > her şey

• Eels kullanıcısına yanıt
    O zaman ilk benim 24 tercihimin olup olmayacaği taranip sonra mi benden kötü siralamalarin tercihleri taranacak ? Çünkü aynanda olursa benim 6. tercihime gelene kadar adamin 1.tercihi direkt onaylanir tutuyor diye

• Senin tercihte kaçıncı sıraya yazmanla hiçbir alakası yok. Sıralaması daha iyi olan daha öncelikli. Başka şeylere bakmıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: xKisaBoylu

O zaman ilk benim 24 tercihimin olup olmayacaği taranip sonra mi benden kötü siralamalarin tercihleri taranacak ? Çünkü aynanda olursa benim 6. tercihime gelene kadar adamin 1.tercihi direkt onaylanir tutuyor diye
    Aynen öyle önce seninkiler taranıyor.

• Önce birinci kişiyi tarar. 24 tercihini dener ve yerleştirir. Sonra ikinciyi dener vs. böyle gider. Yani 15.000. olan birisi eğer 24.sıraya yazdıysa ama 15.001. olan bir kişi 1.sıraya yazdıysa ; 15.000. olan yerleşir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.