Bildirim
Tercihlerim Mf3 ( Sizce hangisi gelir)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
van tıp _____________________________ -
van ya da kars tıp _____________________________ CARMİNA BURANA, ODE TO JOY, THE QUEEN OF THE NİGHT ARİA, LA DONNA E MOBİLE VE DAHA NİCELERİ... YAŞASIN KLASİKLER.. -
Gülhanenin sivili 6 7 k ile kapatır ne işi var onun orda
askeriyse zaten o gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 22 Temmuz 2017; 19:54:4 >_____________________________ -
Yazmak bedava değil mi kardeşim yazdım öylesine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
tamam doktor sakin ol _____________________________ -
Pardon biraz sert çıktım.Gülhanenin sivil kısmını olduğunu çoğu kişi bilmediği bide 150 kontenjan var diye yazdım peki sizce neresi gelir tercihlerimden
Bence tıp gelir.Büyük ihtimalle Van olabilir. _____________________________ -
ben 15 binim ben de gülhaneyi yazdım insanlar çekinir askeri sanar diye dsafasdasf gelir inşallah. Senin tıp garanti bu arada böyle girersen sisteme _____________________________ şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo -
Bende tıp istiyorum inşallah olur.Tıp gelirse ilk sene yemeden içmeden çalışıp yatay geçiş yapmaya çalışıcam 10-15k bandındaki tıplara
Başka yorumu olan yok mu koskoca dh da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler