Bildirim
8700 sıralamaya hangisi gelir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Itu kibris gecen sene 12k ile almis o gelir gibi. Onun ustundekilerin bence 8.7kya dusmesi zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
itü kktc
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İtü kktc kontenjan azaltmış. Bu yüzden ankara üniversitesi ya da izmir ekonomi
Hocam 31 molasinda mi baslik actiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
10dan 7ye düşmüş.ilk 2 sene millet yeni öğrendiği için anormal çekti sıralamaları.he yine bana gelmesi zor ama tutup da 5k 6k çekmez herhalde.
7.2k gibi olur muhtemelen
itü kktc gelmez 5-6k ya çekecek
_____________________________ -
ctis nerde
Yok
itü kktc 10kya girecek vay arkadaş. inşallah buraları yazan arkadaşlar sonradan bir şeylerin değişmesiyle pişman olmazlar yazdıklarına
Aga valla itü kktc pc 6kya çekmiş. Ben de itü kktc elektrik elektronik öğrencisiyim dediğin gibi sonradan bir şeyler değişmez de pişman olmam 30k sıralamaya yazık olur gibi
Hocam sonradan sizi KKTC'ye şutlama ihtimalleri var mı? Rektörlük sözü var ortada diye biliyorum ama benzeri bir durum ODTÜ'de yaşanmış sanırım.
Bir de seneyesi için sizce ne olur? Yine KKTC'nin İstanbulda öğrenci alma olasılığı ne kadar?
Abi bu odtüde de olmuş olayını millet nereden uydurdu bilmiyorum. Odtü kıbrıs 2005 yıllarında faala geçiyor o dönemin herhangi bir formuna denk gelemedim yani. Ben daha onu kanıtlı bir haliyle göremedim. İtü kktcye seneye bence yine İstanbul vaati verilir gibime geliyor. Ortada ne inşaat var ne de bir gelişme. Sonradan kktc şutlama olayını kendi açtığım bir forumda bahsettim benim açtığım forumdan bakabilirsin detaylı bir şekilde elimizde olan bilgileri yazdım formumda
Neresi geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
Hocam 31 molasinda mi baslik actiniz
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı