Şimdi Ara

tercihlerim [ bakın yorum yapın ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2)pamukkale işletme (iö) 256.000
    3)celala Bayar iktisat (iö) 251.000
    4)çanakkale işletme (iö) 251.000
    5)pamukkale iktisat (iö) ing 258.000
    6)aydın - nazilli işletme (iö) 264.000
    7)aydın - nazilli iktisat (iö) 267.000
    8)balıkesir işletme (iö) 272.000
    9)pamukkale iktisat (iö) 273.000
    10)SDÜ iktisat (iö) 272.000
    11)balıkesir-bandırma iktisat (iö) 274.000
    12)SDÜ işletme(iö) 276.000
    13)afyon işletme (iö) 294.000
    14)karabük işletme 284.000
    15)afyon işletme (iö) 294.000
    16)zonguldak iktisat (iö) 301.000
    17)zonguldak işletme (iö) 303.000
    18)nevşehir iktisat (iö) 305.000
    19) karabük işletme (iö) 339.000

Beyler tm1 sıralamam 205.000 sizce yukarıdaki üniverstelerden hangisi gelir?

• muğla gelir
  • muğla gelir

beim ts 1 alan için 49,533

afon sinema tv yazdım geçen sene 48,500 le almış gelir mi ?
  • şu parantez içinde iö yazıyo o ne demek ?
  • Valla işallah muğla gelirr ya çok istiyorm orayı.

@GR33K sıralamamlar çok yakın biribirine valla bişe diemicem

@D4rKSh4D0w ikinci öğretim demek akşam oluyo dersler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıpçak+kk -- 27 Temmuz 2011; 15:35:06 >
  • Yanlış yapmışsın bence tercihleirni en az ilk 5 tercih aldığın sıralamanın daha üstünde olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4rKSh4D0w

şu parantez içinde iö yazıyo o ne demek ?

ikinci öğretim
  • İşletmeye gidip ne yapacaksın. Uydurma bir bölüm. Sağlam bir yerde iktisat okuman daha hayırlı olur. Seneye bırak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSur_TurK

Yanlış yapmışsın bence tercihleirni en az ilk 5 tercih aldığın sıralamanın daha üstünde olmalıydı.

Dostum öylediyon ama işimi şansa bırakmak istemiyorum bu 2. senem ve yerleşmek istiyorum.İlk istediğim yer muğla ama onun örgün öğretimleri 180.000 sıralaması var yani benm çok üstüde yassam bile boşa yazmış olucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se'eks Duvarı

quote:

Yanlış yapmışsın bence tercihleirni en az ilk 5 tercih aldığın sıralamanın daha üstünde olmalıydı.

Dostum öylediyon ama işimi şansa bırakmak istemiyorum bu 2. senem ve yerleşmek istiyorum.İlk istediğim yer muğla ama onun örgün öğretimleri 180.000 sıralaması var yani benm çok üstüde yassam bile boşa yazmış olucam

Böyle düşünürsen tabi boş olur. Bence yazsan senin için daha iyi olurdu. En azından heyecan olurdu yani. Burda garanti artık alacağın hemen hemen

• Muğla alır
  • quote:

quote:

quote:

Böyle düşünürsen tabi boş olur. Bence yazsan senin için daha iyi olurdu. En azından heyecan olurdu yani. Burda garanti artık alacağın hemen hemen

Valla heyecanı geçensene öyle bi yaşadımki

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla heyecanı geçensene öyle bi yaşadımki

Hahaha , tamam anladım hocam

• ben de bi sene, 2 yıllığa bi gideyim seneye çalışıp 4 yıllığa gircem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American_Muscle -- 27 Temmuz 2011; 15:48:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

ben de bi sene, 2 yıllığa bi gideyim seneye çalışıp 4 yıllığa gircem.

okul puanın yarıya düşer eğer bi üniye yerleşirsen ve buda senin daha çok çalışman demek iyi düşün derim
  • en alttaki 2.öğretimleri çıkarıp onun yerine örgün eğitimli yerleri yazman daha iyi olurdu.boş diyorsun ama alttan 300bin sıralamalı son 3 ü çıkarıp üste 3 örgün eğitim yazsaydın iyi bir tercih olacaktı.çünkü zaten en altlara kalmadan üsttekilerden birini kazanacaksın.neyse hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayacondıos

en alttaki 2.öğretimleri çıkarıp onun yerine örgün eğitimli yerleri yazman daha iyi olurdu.boş diyorsun ama alttan 300bin sıralamalı son 3 ü çıkarıp üste 3 örgün eğitim yazsaydın iyi bir tercih olacaktı.çünkü zaten en altlara kalmadan üsttekilerden birini kazanacaksın.neyse hayırlı olsun.

30 tane tercih hakım var söyle başa yazayım senimi kırcam
  • bizim zamanımızda 205 bin ile 4 yıllığa girilmiyordu. 110bin sıralama ile işletme bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

bizim zamanımızda 205 bin ile 4 yıllığa girilmiyordu. 110bin sıralama ile işletme bitirdim.

sizin zamanınızda sanırım 1.7milyon kişi sınava başvuru yapmıyordu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vayacondıos

en alttaki 2.öğretimleri çıkarıp onun yerine örgün eğitimli yerleri yazman daha iyi olurdu.boş diyorsun ama alttan 300bin sıralamalı son 3 ü çıkarıp üste 3 örgün eğitim yazsaydın iyi bir tercih olacaktı.çünkü zaten en altlara kalmadan üsttekilerden birini kazanacaksın.neyse hayırlı olsun.

30 tane tercih hakım var söyle başa yazayım senimi kırcam

hakikaten dostum ben tercih sayına bakmadım.daha varmış.yani onlar boş kalacağına yazdıklarının örgün eğitimli olanlarını yaz.istediğin yer muğlaymış madem muğla işletme 1e yaz.sonra da diğerleriyle devam et.sonuçta tutarsa ne ala örgün eğitim tutmazsa alttakiler tutar.hiç yazmamaktan iyidir sonuçta ihtimal var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.