Şimdi Ara

Tercihler [İTÜ HANGİSİ GELİR ?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum herkes bu konuyu açıyor yakında açıklanacak olsada sizinde fikrinizi öğrenmek istiyorum. Ben İTÜ-Makine çok istiyorum tıp kontenjanıyla gelir belki diye düşünüyorum. Bu arada oylayanlara şimdiden teşekkür ederim.

https://www.strawpoll.me/261354

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Temmuz 2013; 13:47:10 >

• ++
  • Oyladım sende oylarsan sevinirimhttp://strawpoll.me/261480
  • Itu insaat bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LcK

Oyladım sende oylarsan sevinirimhttp://strawpoll.me/261480

Üniversitelerin sıralamasını yazsaydın keşke, ona göre yorumda bulunabilirdim. Teşekkürler bu arada.
  • makinanın %100 ingilizce bölümü kapatıldı, ki %100 ingilizce programı 8-9 binden kapatıyordu geçtiğimiz yıllarda. tıp kontenjanları artsa da makinanın 14 binlere düşeceğini sanmıyorum, en kötü 12 bin seviyesinde kalır, ki bana göre tıp kontenjanlarına rağmen yükselecektir. inşaat ya da ytü endüstriden biri gelir diyorum, hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idk18

Itu insaat bence

Makine olmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp için hangisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmac

makinanın %100 ingilizce bölümü kapatıldı, ki %100 ingilizce programı 8-9 binden kapatıyordu geçtiğimiz yıllarda. tıp kontenjanları artsa da makinanın 14 binlere düşeceğini sanmıyorum, en kötü 12 bin seviyesinde kalır, ki bana göre tıp kontenjanlarına rağmen yükselecektir. inşaat ya da ytü endüstriden biri gelir diyorum, hayırlısı olsun.

Hocam makinenin ingilizce kontenjanı sayısı ile 2000 kişilik tıp kontenjanı sayısını karşılaştırıyoruz. 14 bin bencede zor ama şansım olabilir diye düşünüyorum, yada öyle düşünmek istiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhami onay

quote:

makinanın %100 ingilizce bölümü kapatıldı, ki %100 ingilizce programı 8-9 binden kapatıyordu geçtiğimiz yıllarda. tıp kontenjanları artsa da makinanın 14 binlere düşeceğini sanmıyorum, en kötü 12 bin seviyesinde kalır, ki bana göre tıp kontenjanlarına rağmen yükselecektir. inşaat ya da ytü endüstriden biri gelir diyorum, hayırlısı olsun.

Hocam makinenin ingilizce kontenjanı sayısı ile 2000 kişilik tıp kontenjanı sayısını karşılaştırıyoruz. 14 bin bencede zor ama şansım olabilir diye düşünüyorum, yada öyle düşünmek istiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

hocam haklısınız, 36 kişilik kontenjanla 2 bin kişilik kontenjan arasında büyük fark var ama alelade bir bölümden bahsetmiyoruz, itü makinanın talibi çok olur ve makinanın ingilizcesine gidecek olan ama kapatıldığı için %30'unu yazacak 8-9 bin bandında bir 36 kişi var şu anda. bu 36 kişi arkada domino etkisi yaratacak, o yüzden geçen seneki yerinden düşmesi çok zor diyorum. yine de hayırlısı olsun, inşallah gelir diyelim. ama gelmezse de çok üzülmeyin, büyük ihtimalle inşaat gelecektir, ki inşaat da itü'nün makinayla birlikte en köklü ve en iyi eğitimini verdiği 2-3 bölümden birisidir.

• bence makine olduğu yerde kalacak, 12.500 ile kapar
  • inşaat gelir üzgünüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhami onay

quote:

hocam haklısınız, 36 kişilik kontenjanla 2 bin kişilik kontenjan arasında büyük fark var ama alelade bir bölümden bahsetmiyoruz, itü makinanın talibi çok olur ve makinanın ingilizcesine gidecek olan ama kapatıldığı için %30'unu yazacak 8-9 bin bandında bir 36 kişi var şu anda. bu 36 kişi arkada domino etkisi yaratacak, o yüzden geçen seneki yerinden düşmesi çok zor diyorum. yine de hayırlısı olsun, inşallah gelir diyelim. ama gelmezse de çok üzülmeyin, büyük ihtimalle inşaat gelecektir, ki inşaat da itü'nün makinayla birlikte en köklü ve en iyi eğitimini verdiği 2-3 bölümden birisidir.

Hocam ben zaten İTÜ-İnşaat için hazırlandım fakat son dönemde makinenin iş imkanının çok fazla olduğu söyleniyor, o biraz aklımı karıştırdı. Yoksa İTÜ-İnşaatı kazanıp üzülmem tabii ki. Domino etkisi dediğiniz durum doğru hocam, ingilizce makine yazmak isteyen öğrenciler türkçeye abanırsa sıralamanın düşeceği varsada yerinde kalabilir. Bakalım ne olacak merakla bekliyorum.

• ++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.