Şimdi Ara

Tercihler hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yurtdisinda yasiyorum ve Dil sinavina girdim.Bu dogrultuda tercih yapmak istiyorum fakat bazi 2 senelik teknik bölümlerde aklima yatmiyor degil.

Merak ettigim tercih yaparken 1. siradaki gelmezse hakkimiz kayip mi oluyor yoksa bir alt siradaki Universiteye gitme sansimiz oluyor mu ?

Yardimlariniz icin simdiden tesekkür ederim

• 30 tane tercih hakkınız var hocam. Isterseniz 2 tane yazın isterseniz 30 tane. Aralarından hangisi gelirse oraya yerleşirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 1 Temmuz 2014; 21:41:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

30 tane tercih yapıyorsunuz hocam. Hangisi gelirse artık. Mesela benim 7. sıradaki tercihim gelmisti.

Hocam cok tesekkür ederim.

Akrabalar , es dost , herkez ayri birsey söylüyor.Haliyle insanda süphe olusuyor.Ama siz degerli arkadas ve kardeslerimiz sayesinde bizde bilgi ediniyoruz.
    Iyiki varsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sant1eqo

quote:

30 tane tercih yapıyorsunuz hocam. Hangisi gelirse artık. Mesela benim 7. sıradaki tercihim gelmisti.

Akrabalar , es dost , herkez ayri birsey söylüyor.Haliyle insanda süphe olusuyor.Ama siz degerli arkadas ve kardeslerimiz sayesinde bizde bilgi ediniyoruz.

Rica ederim. Umarım istediğiniz universiteye yerleşirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sant1eqo

quote:

Rica ederim. Umarım istediğiniz universiteye yerleşirsiniz

Umarim, cok tesekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.