Şimdi Ara

Tercihler arasından seçemedim bir türlü. Yardımcı olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1-2 hafta içinde araba almayı planlıyorum. Araba sınıflarından pek anlamıyorum ve hayatımda Honda ve Ford'tan başka arabaya binmedim. Anlayışınıza sığınarak seçenekleri yazıyorum. Gerek yakıt tüketimi, servis, dayanıklılık vs. gibi olumlu yönlerini sayarsanız çok mutlu olurum. "Niçin tercih etmeliyim?"

1- Toyota Yaris 1.0 VVT 2004-05
    2- Citroen C3 SX 1.4 2004
    3- Renault Clio Symbol Authentique 2004-05
    4- Chevrolet Aveo 1.4 S (2008) ya da Kalos 1.4 SX 16 V (2006)
    5- Dacia Sandero 1.4 Ambiance 2009-10
    6 Fiat Palio 1.2 16 V Dynamic 2005
    7- Ford Focus 1.6 Comfort Hatchback 2002
    8- Ford Fiesta 1.4 2004-05
    9- Hyundai Accent 1.3 Admire 2004-05
    10- Kia Picanto 1.1 EX 2005
    11- Nissan Micra 1.2 Passion 2006
    12- Opel Corsa 1.3 Essantial 2004
    13- Seat Cordoba Stylance 2004
    14- WW Polo 1.4 Basicline 2004

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirczy -- 25 Eylül 2012; 6:24:15 >

• Sizin yardımınız olmadan çok zorlanacağım galiba:(
  • Chevrolet AVeo 1.4 S (2008) bunu tercih ederim motoru küçük yakıtıda uygun Modelide yüksek Tabi Servis benzeri konuları bilmem araştırmanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirczy

Sizin yardımınız olmadan çok zorlanacağım galiba:(

bütçe?
  • toyota yaristen kesinlikle uzak durun derim.kmde 43 krş gibi ironik bir rakam yakıyor.2. elide öle arkadaşımda var ordan biliyorum günlerce galeride bekletti ama satamadı.seat cordobaya yönelin derim temizini bulursanız gönül rahatlığıyla binebilirsiniz.kia ceratoyuda ekleyebilirsiniz seçenekler arasına derim.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Sizin yardımınız olmadan çok zorlanacağım galiba:(

bütçe?

Bütçe en fazla 18.500. Peki şimdi ne önerebilirsiniz. ? Servis, parça, yakıt vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumcuKolik

Chevrolet AVeo 1.4 S (2008) bunu tercih ederim motoru küçük yakıtıda uygun Modelide yüksek Tabi Servis benzeri konuları bilmem araştırmanız lazım

İşte 14 maddeden hepsini araştırmam için önce öneri almam lazım. Cevabın için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18,500 e Alınabiliecek En iyi Arabalar Honda Civic Golf 4 Clio Hb tercih ederdim Honda dersen Kolay kolay arıza cıkarmaz 1.6 larda en uygun yakıta sahiptir performans olsun Parçaları da uygun golf alman kalitesi clio da tercih edilebilicek araba
  • ne tür araba istediğini yazmamışsınız hb mi Dizelmi benzilmi lpg limi 18.500 E benm tavsiyem bunlar olurdu seçenekleriniz arasında yok ama değerlendrn yine
  • opel corsa 1.3 cdti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmosferik 8000rpm -- 24 Eylül 2012; 16:17:13 >
  • bütçe önemli, benzin 4.80..
  • quote:

ne tür araba istediğini yazmamışsınız hb mi Dizelmi benzilmi lpg limi 18.500 E benm tavsiyem bunlar olurdu seçenekleriniz arasında yok ama değerlendrn yine

Aslinda gonlum benzin lpg den yana hb ya da sedan olmasi pek onemli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman eleyelim boyle daha iyi olur. Toyota yaris elendi. Kaldi 13 secenek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lpg takar motorin 4.30 lpg 2,40
  • quote:

lpg takar motorin 4.30 lpg 2,40

O konuda haklısın:) Karar vermek zor olacak galiba. 13 seçenek kaldı. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

bu paraya 2008 aveo bulabiliyorsanız düşünmeden alınır.
    yine 2009 model lpg li ikco samand modeline bakılabilir.
    (aracın altyapısı 307 ile aynı.)
  • ben olsam temizinden bir cordoba alırdım,neden dersen tip olarak çok hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

bu paraya 2008 aveo bulabiliyorsanız düşünmeden alınır.
    yine 2009 model lpg li ikco samand modeline bakılabilir.
    (aracın altyapısı 307 ile aynı.)

Yorumun için teşekkür ederim. Aveo modelinde 4 parça boya var yazılmış ilanda. Listeme aldım modeli sağolun. Diğer seçeneklerle ilgili fazla yorum yapılmadığı için bekleme aşamasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

ben olsam temizinden bir cordoba alırdım,neden dersen tip olarak çok hoşuma gidiyor.

Tip olarak haklı olabilirsin fakat ben sadece tipine değil cebi yormamasına, sürüş keyfine ve servis ekonomikliğine de bakmam gerektiğini düşünüyorum. Mesajın için teşekkür ederim. Anlaşıldı araba almak çok zormuş:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

ben olsam temizinden bir cordoba alırdım,neden dersen tip olarak çok hoşuma gidiyor.

Tip olarak haklı olabilirsin fakat ben sadece tipine değil cebi yormamasına, sürüş keyfine ve servis ekonomikliğine de bakmam gerektiğini düşünüyorum. Mesajın için teşekkür ederim. Anlaşıldı araba almak çok zormuş:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.