Şimdi Ara

TERCİHİNİZİ YAPIN SEDAN MI? STATİON WAGON MU.?YENİ SEGMENTLER EKLENDİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

TERCİHİNİZİ YAPIN SEDAN MI? STATİON WAGON MU.?YENİ SEGMENTLER EKLENDİ..

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2024)
Giriş
  • Daha önce böyle bir başlık açıldımı bilmiyorum.Arama yaptım rastlayamadım.Admin arkadaş birde anket açarsa iyi olur.

Bu başlığı açmamdaki sebeb daha önce statiıon araçlarla ilgili açtığım başlıklarda hiç beklmediğim kadar ilgi olmuştu.

Dünde yeni 5 serisi touring le ilgili açtığım başlık tıpkı Skoda Superb kadar ilgi gördü.Bir çok arkadaş alınası araç dedi.

Buna bende daha dahilim Superb'i özellikle çok beğeniyorum.Bmw keza çok karizmatik bir araç ortaya çıkarmış.

Bir çok avrupa ülkesinde tutulan station araçlar ülkemizde bu kadar talep görüyordu da benim mi haberim yoktu

Toros ve Kartal'ı saymazsak;yoksa yeni nesil yeni tasarım araçlar dan sonra mı toplumuzda ki algılama değişti.

İnanmanızı isterim 2 kez station wagon araç alacaktım sırf ikinci eli olmaz tutulmaz diye almadım.

Özelliklede Subarı Legacy outback hastayım..Sonucunda da sırf bu önyargı yüzünden A4 aldım..

Buyrun tecrihiniz yapın....Sedan mı? Stationmu?Marka model de belirtirseniz iyi olur..

Saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayacem -- 15 Mart 2010; 13:58:33 >

• Anket eklenmiştir.
  • İleride bir ailem olduğu zaman StationWagon tercihim olur. Açıkçası benim daha çok hoşuma gidiyor ama dediğiniz gibi ikinci el kuşkusu var :)

Daha düşünmek için erken ama allah kısmet ederse bir ailem olduğunda çoluk çocuğa karıştığında şimdilik düşüneceğim araçlar ;

Audi A6 2.0 TDI Stationwagon - 2.5 TDI Quattro'da olabilir.
    Skoda Superb 2.0 TDI Stationwagon
    Vw Passat 2.0 TDI Stationwagon

Aslında TDI motor olsun istemiyorum , gürültüsü hakkatten rahatsız ediyor ama bu araçları düşünürüm sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

Anket eklenmiştir.

Ellerine sağlık teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

İleride bir ailem olduğu zaman StationWagon tercihim olur. Açıkçası benim daha çok hoşuma gidiyor ama dediğiniz gibi ikinci el kuşkusu var :)

Daha düşünmek için erken ama allah kısmet ederse bir ailem olduğunda çoluk çocuğa karıştığında şimdilik düşüneceğim araçlar ;

Audi A6 2.0 TDI Stationwagon - 2.5 TDI Quattro'da olabilir.
    Skoda Superb 2.0 TDI Stationwagon
    Vw Passat 2.0 TDI Stationwagon

Aslında TDI motor olsun istemiyorum , gürültüsü hakkatten rahatsız ediyor ama bu araçları düşünürüm sanırım

Trabzonluları sevdiğim gibi arkadaşın da fikirlerini hep beğenmişimdir..Sen yaz Trabzon61 ben imza atayım

• ben sw kullanıyorum uzun yol yapıyorum çok rahat birde görüntü olarak artık sedanları aratmıyorlar grantour olarak üretilen seri ler çok hoş passat sw audi sw insignia grand tour yeni nesil megan liste uzar hepside hoş bence
  • İkisi de değil hatchback diyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim aara Symbol..

Ama Bmw 1.16i i istiyorum.

Olmadı şöyle aile genişleyince 4008 de olur.

hayırlısı

Her ikiside olsun ankette ayrıca
  • Sedan veya HB olurdu tercihim.
  • SW tasarımlar eskisi gibi kötü değil. Gerçi günümüze göre o tasarımlar kötü geliyor ama o günün tasarım anlayışıyla insanların gözüne güzel geliyordu.

SW aracı tek şartla alırım. Sedanı tutulan bir aracın SW versiyonu da tutulur. Mesela Passat. Kızılay dağıtıyor sanki arabayı. Her yerde TDI görüyorum. TSI çıktı TDI hala maşallah. SW kasası da aynı. Okuduğum şehirde yok ama Ankara'da çok görüyorum.
  • SW araçları beğenen beğenir ama ben SW yerine crossover tasarıma sahip araçları tercih ederdim. SW mu sedan mı derseniz sedan derim.
  • Megane sport tourer yada volvo v50 guzel gelıyor gozume bu aralar. Yavas yavas sw tarafına kayıyor ıbre.
  • station megane ve i30 görmeye başladım düzce artık yeni trend bu olmaya başladı galiba ama ben ısınamadım yada milletin aklına stationwagon diyince

toros geliyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdrturhan -- 15 Mart 2010; 0:14:48 >
  • SW tercih etmem daha büyük kasaya ihtiyacım olsa suv alırım
  • Bence araba ya sw ya hb olmali. O cikinti seklinde bagaji bir kac arac haric begenmiyorum ben. hb ve sw araclarin cok daha sportif oldugunu dusunuyorum. Ama su an sedan bir aracim var ne yazikki. Ikinci elde secme sansi cok olmuyor, insan temiz bir sey buldu mu kacirmak istemiyor. Outbackler hakkaten cok guzel araclar ama sedanindan bir hayli pahaliya satildigi icin almak kismet olmadi. Bir de bazi markalar sadece sw kasa yapmak icin uretiyor tasarima onem vermiyor kalas gibi duruyor arac. Onlar haric ben olsam sw, hb veya crossover, mpv falan isterim.
  • MPV tercihimdir

Yokluğunda SW da makbuldür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

SW tercih etmem daha büyük kasaya ihtiyacım olsa suv alırım

+1

ne o öyle evrimini tamamlayamamış organizmalar gibi
  • d sınıfı sedanlarda 500 litre bagaj var neyinize yetmiyor..Ben zaten bagaja öyle fazla yük koymayı sevmem arabanın dengesi bozuluyor.Memlekete gidince hele iyice delleniyorum.bag bahçede ne var ne yok dolduruyolar.kalosla gideyimde bu sene bişe koyamasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

d sınıfı sedanlarda 500 litre bagaj var neyinize yetmiyor..Ben zaten bagaja öyle fazla yük koymayı sevmem arabanın dengesi bozuluyor.Memlekete gidince hele iyice delleniyorum.bag bahçede ne var ne yok dolduruyolar.kalosla gideyimde bu sene bişe koyamasınlar

ben kalosla gidiyorum gene dolduruyorlar en son gelişte arka koltukları yatırıp kalos van şekline sokmustum arabayı...benim de tercihim sw dan yana. ancak bu tercihten vazgecirecek tek sedan yeni kasa citroen c 5. onun haricinde volvo v50, vw passat variant, peugeot 207 outdoor, 407 sw ve hatta subaru impreza sw su sıra yogun olarak inceledigim sw lar arasında

• Sedanlar kullanisli araclar degiller.
    Ya Octavia tarzi yari hatchback yari sedan gibi olacaklar, ya da SW cok daha mantikli.

Sedan'a büyük hicbir esya sigdiramiyor insan. Arti cogu aracin SW'si bana daha hos görünüyor.

örnek:
    1. Skoda Suberb - sedaninin arkasi Sienna gibi. SW cok daha güzel.
    2. Alfa 159 - sedani da güzel görünmesine ragmen arka koltuklara oturunca kafam tavana degiyor. O sinifta bir araba icin cok sacma. SW düz tavan cizgisi ile daha rahat.
    3. Volvo'larin sedanlarini cok cirkin buluyorum. Adamlar ilk yapip, sanirim sonra sedana ceviriyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.