YGS. :56 Net Ygs3:297.234 Sıralama:336.799 Ygs4:282.5853 Sıralama:358.081 --------------------------- Mat:8 net Fen:1 net Turkce:31.25 Sosyal:16 net --------------------------- LYS 1: Tarıh-Cografya-Felsefe Grubu Felsefe:16 Net Tarıh:23Net Cografya:8Net
47Net
LYS2: Edebıyat-Cografya Grubu Edebıyat:33Net Cografya:14 Net
47 Net
Toplam:94 Net
Okul Dıploma Notu:65.00 Alan Dısı bolum ıstıyorum Gazı Unı Gazetecılık. Bu netlerle gırmem ımkansız degılmı puan olarak 395 puan dıye aklımda kalmıs orası .Sıralamayı unuttum
Guncell
Ts-1 puanın 300 . Gazi gazetecilik 397. Okuldan 97 gelmesi gerekiyor o da zor.
ikinci öğretimlere bak derim
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Gazetecilik (İkinci Öğretim) TS-1 Devlet ERZURUM Harçlı 362,270 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Gazetecilik (İkinci Öğretim) TS-1 Devlet KAYSERİ Harçlı 366,496
Düşündüğün meslek ise gazetecilik neden olmasın.
Evet sadece gazetecılık ıstıyorum olana kadar. Ankara,Kocaelı harıcı ıstemıyorum ama puanlarla ımkansız olacak gıbı
quote:
Orijinalden alıntı: oldfingers
şaka mı yaptın hiç mi bişey bilmeden yorum yapıyorsun?
O kadar yorum yapmak istemedim."O da gelmez zaten" diye yazcaktım üşendim. Sen rahat ol relaxxx
Seneye kaldık desenıze :D
1 sene daha kasta güzel bir ünide oku
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: radressss
quote:
O kadar yorum yapmak istemedim."O da gelmez zaten" diye yazcaktım üşendim. Sen rahat ol relaxxx
okul 1.si 75 alırken sana 97 gelmesi gerekiyor ha...
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: radressss
quote:
okul 1.si 75 alırken sana 97 gelmesi gerekiyor ha...
Üstteki yorumumu okumadın heralde
Tercih etmeye değmez bu ne lan
Kocaeli - Ankara 'nın gelmesi çok zor. Doğuda Erzurum vs. gibi yerleri yaz tercihlerine ya da seneyi bekle.
Açık konuşmak gerekirse bence de zor seneye daha iyi bir sonuç yaparsın bence bir sene daha kal istediğin bölüm ve okul için bir de alan dışı tercih yapcağını belirtmişsin yazdığın diploma notun 0.15 mi 0.12 ile mi çarpışmış hali? Eğer 0.15 ile ise diploma notun daha düşücek bunu da göze al bence...Birde njnlal24 nasıl bir adamsın çok merak ediyorum ama senin gibi insanlar ara sıra geliyor bu foruma ne yapalım yapacak birşey yok:((
Mecburen 1sene daha hazırlanacagım . Bu 0.12 ıle carpılmamıs halı. Ne yazık kı saglık sorunları nedenıyle hem okul hem dersane yurutemeyecegımden bu sene dersaneye gıtmedıydım ve dogal olarak rahatlık vardı dogru duzgun soru cozmeden konu calısmadan gırdım sınavlara . Seneye dersane ıle daha cok puan alabılecegımı dusunuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme