Şimdi Ara

Tercih Yaparken Puan Mı Başarı Sırası mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam,tercihlerimi henüz yapmadım ve bugün yapacağım.YGS'den tercih vereceğim.fakat;garip bir durum var.istediğim bölümden 5 puan düşük almama rağmen başarı sırası olarak 12 bin kişi öndeyim.şimdi 1 puan falan eksik olsa puanlarda oynama olmuştur diyeceğim ama 5 düşük olması da çok değil mi? lütfen bu konuda fikirlerinizi paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojo Moog -- 4 Ağustos 2011; 10:39:55 >

• aynı durumdayız istediğim bölümden 18 puan gerideyim ama 15bin kişi öndeyim sıralamaya bakılıyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo7

aynı durumdayız istediğim bölümden 18 puan gerideyim ama 15bin kişi öndeyim sıralamaya bakılıyor sanırım

valla sıralamada öndeyim diye ümitleniyordum ama bu puanlar bizi üzecek gibime geliyor.
  • Sıralama daha önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojo Moog

quote:

aynı durumdayız istediğim bölümden 18 puan gerideyim ama 15bin kişi öndeyim sıralamaya bakılıyor sanırım

valla sıralamada öndeyim diye ümitleniyordum ama bu puanlar bizi üzecek gibime geliyor.

inşallah istediklerimiz olur hocam sen nereyi istiyorsun
  • her zaman sıralama daha önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

her zaman sıralama daha önemlidir.

rehberlikçi de öyle diyo ama bu puanlarda bukadar düşüş yaşanır mı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojo Moog -- 4 Ağustos 2011; 11:01:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

inşallah istediklerimiz olur hocam sen nereyi istiyorsun

zihinsel engelli öğrt. sen hocam?

i.ü ulaştırma lojistik

• puanlamlarda düşüş yaşanır mı diyenler 2005-2006-2007 sayısal puanlarına bakın 2006 da ne kadar düşüş olmuş siz görün
  • puan sınava göre değişir beyler sıralamanıza göre tercih yapmazsanız üzülürsünüz..
  • sıralamaya göre tercih yapıcaz orası tamam peki tek tercih yaparsak girme olasılığımız daha da artar mı sizce 115k yım 125k lık bir yeri tek tercih yazıcam girme şansım fazla mı olur o zaman
  • quote:

sıralamaya göre tercih yapıcaz orası tamam peki tek tercih yaparsak girme olasılığımız daha da artar mı sizce 115k yım 125k lık bir yeri tek tercih yazıcam girme şansım fazla mı olur o zaman

Bu taban başarı sıraları her yıl aynı olacak diye bir şey yok. Tercih edilme popülaritesine göre oynar. Örneğin; geçen yıl en son 125000.'yi alan bir yer, bu yıl daha fazla tercih edilirse, bu yıl en son 100000.'yi alabilir. Daha az tercih edilirse, bu yıl en son 140000.'yi alabilir. (Bu sayıları kafadan attım.)

Ben o bölgedeki bir bölümün tercih edilme sıklığının çok artacağını ve taban başarı sırasının 10000'den fazla öne kayacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle yerleşirsin.
  • ben hem puanıma hem sıralama göre yaptım. ama puanlar hersene değişir yeni sınav sistemleri gelir vesaire ama başarı sıraları baki kalır
    başarı sıralarında anormal bir artış ya da düşüş olacağını zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.