Şimdi Ara

Tercih Yapacaklar İçin Sakarya Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sakarya Üniversitesi’nin çekirdeğini 1970 yılında açılan Sakarya Mühendislik ve Mimarlık Yüksekokulu oluşturmuştur. Bu okul 1971 yılında Sakarya Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi’ne dönüşmüş. 3 Temmuz 1992 tarih ve 3837 sayılı kanun ile Sakarya Üniversitesi kurulmuştur.

Üniversitenin Konumu
    Sakarya üniversitesi sakarya ilininilk ve tek üniversitesidir.Merkez kampus Sakarya ili Serdivan ilçesi Esentepe yerleşkesinde bulunmaktadır. Üniversitenin bulunduğu arsa ve sahip olduğu arazinin alanı 2.000.000 m2'dir. Üniversitenin toplam kapalı alanı 260.292 m2 'dir.
    Merkes kampus sakaryanın merkezine dolmuşla 20 dakika kadar mesafededir.
    Eğitim
    Sakarya Üniversitesi'nde, 11 fakülte altında 64 lisans programı vardır. Buna ek olarak, 12 Meslek Yüksekokulu altında 74 program bulunmaktadır.
    Üniversite öğretim görevlileri sayısı ve kalitesi bakımından oldukca yeterlidir. Çoğu üniversiteden daha kaliteli öğretim üyeleri mevcuttur.
    İSTANBULDA OTURANLAR İÇİN

SAKARYA HAREM
    -----------------
    *OTOBÜSLE 1,30 DAK FİYATI 15,00 TL NETTEN 11,50 TL
    *TRENLE 2,45 DAK FİYATI 7,00 TL

Devamı için
    izlenimci.blogspot.com
    Tercih Yapacaklar İçin Sakarya Üniversitesi
    http://izlenimci.blogspot.com/2011/06/tercih-yapacaklar-icin-sakarya.html

• saü hakkında bilgi isteyenler bana danışabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: isletmekonomist

saü hakkında bilgi isteyenler bana danışabilir
    msn verebilir misiniz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

diğer arkadaşlarında okuması açısından burda yazman daha doğru arkadaşım herkes yararlansın
  • quote:

quote:

diğer arkadaşlarında okuması açısından burda yazman daha doğru arkadaşım herkes yararlansın

Alıntıları Göster
    Hocam ben inşaat mühendisliğini tercih etmek istiyorum.Eğitimi nasıldır .. İnşaat fakültesi hangi kampüste merkez kampüste mi? şehre yakın mı ? Öğrenci için kampüs yeterli mi ? Sakaryada yaşanılır mı ? Yurt durumları nasıldır

• quote:

Hocam ben inşaat mühendisliğini tercih etmek istiyorum.Eğitimi nasıldır .. İnşaat fakültesi hangi kampüste merkez kampüste mi? şehre yakın mı ? Öğrenci için kampüs yeterli mi ? Sakaryada yaşanılır mı ? Yurt durumları nasıldır

valla hocam sakarya ünv müh. fakültesi olarak çoğu ünivewrsiteden 10 kat iyi hocalar çok kaliteli inşaat fakültesi değilde müh fakültesinin altın bir bölüm merkez kampuste kampus şehre 20 dak uzaklıkta yurt sayısıda yeterli
  • quote:

quote:

valla hocam sakarya ünv müh. fakültesi olarak çoğu ünivewrsiteden 10 kat iyi hocalar çok kaliteli inşaat fakültesi değilde müh fakültesinin altın bir bölüm merkez kampuste kampus şehre 20 dak uzaklıkta yurt sayısıda yeterli

inşaata giden arkadaşlarınız memnunlar mı ? fiziki şartları iyi midir fakültenin ? şehir öğrenci için nasıl ? sosyal faaliyetler olarak üniversite öğrenciye birşeyler verebiliyor mu ?

İstanbulda oturuyorum..Sakarya-harem hattı mı var ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

inşaata giden arkadaşlarınız memnunlar mı ? fiziki şartları iyi midir fakültenin ? şehir öğrenci için nasıl ? sosyal faaliyetler olarak üniversite öğrenciye birşeyler verebiliyor mu ?

memnunlar arkadaşım fakülte sapanca gölünün kıyısında gayet güzel içerisine dolmuş otobüs falan giriyor baya büyük yani sosyal olarak çok çok iyi diyemem ama istanbula 1.5 saat izmite 45 dak. harem sakarya 1.5 saat sürüyor otobüs bileti 15TL tren 7 TL sana tavsiyem atla trene gez kampusu beğenmemen imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam, Sakarya için Ekşi sözlük te neredeyse hiç olumlu bir yorum görmedim, bunların ne kadarı doğrudur, orada hayat nasıldır, istanbul çekmeköy de oturuyorum buradan oraya her gün Sakarya'ya otobüs var mıdır? Sakarya'da hayat pahalı mıdır? Önerir misiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

memnunlar arkadaşım fakülte sapanca gölünün kıyısında gayet güzel içerisine dolmuş otobüs falan giriyor baya büyük yani sosyal olarak çok çok iyi diyemem ama istanbula 1.5 saat izmite 45 dak. harem sakarya 1.5 saat sürüyor otobüs bileti 15TL tren 7 TL sana tavsiyem atla trene gez kampusu beğenmemen imkansız

Alıntıları Göster
    İş ararken Sakarya üniversitesi mezunu olunca olumlu/olumsuz çok tepki alıyorlar mı acaba mezunlar bilginiz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

İş ararken Sakarya üniversitesi mezunu olunca olumlu/olumsuz çok tepki alıyorlar mı acaba mezunlar bilginiz var mı

Alıntıları Göster
    2 yıllık dış ticaret bölümü hakkında bilginiz var mı ? Birkaç myo'da varmış hangisi hakkında bilginiz varsa artık.
  • quote:

milliyetin haberi saü iş bılması en kolay 4. üni =))

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal Yorgunluğu

Hocam, Sakarya için Ekşi sözlük te neredeyse hiç olumlu bir yorum görmedim, bunların ne kadarı doğrudur, orada hayat nasıldır, istanbul çekmeköy de oturuyorum buradan oraya her gün Sakarya'ya otobüs var mıdır? Sakarya'da hayat pahalı mıdır? Önerir misiniz?

sakarya için çok iyi şeyler söylememiş olabilirler ancak üniversite hakkında kötü bişe diyemzler gerek ortamı gerekse eğitim kalitesi onnumara arkadaşım ama şehirde öle kötü diyemem arkadaş ortamın iyise çokda güzel eğleniliyr... sakaryada hayat pahalı değil kiralar biraz pahalı tek d.gazlı evler 400den başlıyor çekmeköy tam olarak nerde bilmyrm ancak haremede esenlerede otobüs var ordanda servise biniyorz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metal Yorgunluğu

sakarya için çok iyi şeyler söylememiş olabilirler ancak üniversite hakkında kötü bişe diyemzler gerek ortamı gerekse eğitim kalitesi onnumara arkadaşım ama şehirde öle kötü diyemem arkadaş ortamın iyise çokda güzel eğleniliyr... sakaryada hayat pahalı değil kiralar biraz pahalı tek d.gazlı evler 400den başlıyor çekmeköy tam olarak nerde bilmyrm ancak haremede esenlerede otobüs var ordanda servise biniyorz

Alıntıları Göster
    Sevindim bu iş bulma olayına

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

2 yıllık dış ticaret bölümü hakkında bilginiz var mı ? Birkaç myo'da varmış hangisi hakkında bilginiz varsa artık.

2 yıllık bölümler hakkında pek bilgim yok ancak adapazarı ve sakarya myo haricinden tavsiye etmem ilçelerde yaşanması zor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

2 yıllık bölümler hakkında pek bilgim yok ancak adapazarı ve sakarya myo haricinden tavsiye etmem ilçelerde yaşanması zor

Alıntıları Göster
    üniversiteye giderken minibüsler çok dolu oluyor o çok sıkntılı bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: _BySmhr_

çokta dolu sayılmaz =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _BySmhr_

çokta dolu sayılmaz =)

Alıntıları Göster
    Güzel bir yazı için;
    http://sizofrenpusula.blogspot.com/2011/07/universite-tercihi-yapacaklara.html

• Ben adapazarlıyım anne tarafından.Kampüs adapazarında serdivanda , serdivanda oturuyor anneannemler yazları 3 ay fix burdayım doğduğumdan beri.18 yaşındayım. doğma büyüme buralı değil istanbulluyum.Şuan adapazarındayım mesela. Halkı iyidir dolmuşçularıyla muhabbet edersiniz hoşgörülüdür.Dönercisiydi bakkalıydı fena değildir. Ama gençleri pisliktir, erenler özellikle dilmenin çocukları ne ararsanız maddeye kadar vardır. Orada kuzenlerim var 5 tane hepside benim yaşlarda erkek. Çarşısı vardır gezebileceğiniz, Kentpark vardır kız arkadaşınızla gitmenizi tavsiye etmem apaçi kaynar ben her gittiğimde kavga ediyorum çünkü. Çark caddemiz vardır duymuşsunuzdur tatangalardan. Çark caddesi bitiminde stadımız var. Yürüme mesafesiyle 10 dklık trafiğe kapalı bir cadde düşünün. 2 tarafında mağazalar. Akm var hemen bulvarda sinema ihtiyacını ordan görürsünüz. Geçen sene alışveriş merkezi açıldı erenlere serdivanada açılcak adapazarının en büyük alışveriş merkezi 5M migros falan olcak. Yani ben İstanbul Pendikte oturuyorum. Buraya gelince 3 ayda patlıyorum. Çok sosyal şansınız yok öyle diyim ama kampüs güzeldir. Belki çarşıya haftada 1 inersiniz. Ayrı bir şehir gibi... Biz birbirimize hafız deriz oranın buranın çocukları birbirine hacı kanka derken bizde de hafız işte, çok duyarsınız gelirseniz. Gençleri kavgaya meyillidir. Liseli ergen çok vardır ortalıkta 10-15 kişi dolaşan... VE TÜRKİYENİN BENZİN CAFE ŞUBELERİNİ BİLİRSİNİZ. Her şubesinde alkol vardır Adapazarında daha ruhsatı ALINMAMIŞTIR. Biraz sofu diyebilirim halk eskiye göre iyi ama şuan eskiden 2000 başlarında abilerimizin anlattığına göre kızla el ele gezmek göze batarken şimdi daha rahat olabiliyosun avrupaileşti az çok bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim. Bide şelale dönercimiz vardır 1 tl ye tavuk döner yeriz her gittiğimde 5 tane yerim

Kızları çok güzeldir genelde macırdır buranın kızları bizde macırız.Erkekleri yakışıklıdır Genelde'' caddeye çıkınca moraliniz bozulabilir Kızları gösteriş budalasıdır caddeye kendini göstermek için çıkan çoktur ihaneti çok severler her zaman daha iyisini bulmak isterler onun bunun peşindelerdir. Parmağında yüzüğü bile olsa kovalarlar o sebepten, burdan manita yapmayın hepsi aynı değildir ama geneli böledir bana güvenin.3 sene parmağımda yüzük olan kızın ihanetini gördüm çevresindeki k.bakmayın kaşarların etkisiyle dediğim gibi hea bide liseli kızları üniversiteli erkeklere hastadır.
    Not: Gençleri küpeye karşıdır.Ozanlarda küpeli gezerseniz çingene mahallesine girerseniz yanlışlıkla sizi kovalayabilirler ciddiyim. Bende küpe takıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brata -- 31 Temmuz 2011; 22:14:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brata

Ben adapazarlıyım anne tarafından.Kampüs adapazarında serdivanda , serdivanda oturuyor anneannemler yazları 3 ay fix burdayım doğduğumdan beri.18 yaşındayım. doğma büyüme buralı değil istanbulluyum.Şuan adapazarındayım mesela. Halkı iyidir dolmuşçularıyla muhabbet edersiniz hoşgörülüdür.Dönercisiydi bakkalıydı fena değildir. Ama gençleri pisliktir, erenler özellikle dilmenin çocukları ne ararsanız maddeye kadar vardır. Orada kuzenlerim var 5 tane hepside benim yaşlarda erkek. Çarşısı vardır gezebileceğiniz, Kentpark vardır kız arkadaşınızla gitmenizi tavsiye etmem apaçi kaynar ben her gittiğimde kavga ediyorum çünkü. Çark caddemiz vardır duymuşsunuzdur tatangalardan. Çark caddesi bitiminde stadımız var. Yürüme mesafesiyle 10 dklık trafiğe kapalı bir cadde düşünün. 2 tarafında mağazalar. Akm var hemen bulvarda sinema ihtiyacını ordan görürsünüz. Geçen sene alışveriş merkezi açıldı erenlere serdivanada açılcak adapazarının en büyük alışveriş merkezi 5M migros falan olcak. Yani ben İstanbul Pendikte oturuyorum. Buraya gelince 3 ayda patlıyorum. Çok sosyal şansınız yok öyle diyim ama kampüs güzeldir. Belki çarşıya haftada 1 inersiniz. Ayrı bir şehir gibi... Biz birbirimize hafız deriz oranın buranın çocukları birbirine hacı kanka derken bizde de hafız işte, çok duyarsınız gelirseniz. Gençleri kavgaya meyillidir. Liseli ergen çok vardır ortalıkta 10-15 kişi dolaşan... VE TÜRKİYENİN BENZİN CAFE ŞUBELERİNİ BİLİRSİNİZ. Her şubesinde alkol vardır Adapazarında daha ruhsatı ALINMAMIŞTIR. Biraz sofu diyebilirim halk eskiye göre iyi ama şuan eskiden 2000 başlarında abilerimizin anlattığına göre kızla el ele gezmek göze batarken şimdi daha rahat olabiliyosun avrupaileşti az çok bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim. Bide şelale dönercimiz vardır 1 tl ye tavuk döner yeriz her gittiğimde 5 tane yerim

Kızları çok güzeldir genelde macırdır buranın kızları bizde macırız.Erkekleri yakışıklıdır Genelde'' caddeye çıkınca moraliniz bozulabilir Kızları gösteriş budalasıdır caddeye kendini göstermek için çıkan çoktur ihaneti çok severler her zaman daha iyisini bulmak isterler onun bunun peşindelerdir. Parmağında yüzüğü bile olsa kovalarlar o sebepten, burdan manita yapmayın hepsi aynı değildir ama geneli böledir bana güvenin.3 sene parmağımda yüzük olan kızın ihanetini gördüm çevresindeki k.bakmayın kaşarların etkisiyle dediğim gibi hea bide liseli kızları üniversiteli erkeklere hastadır.
    Not: Gençleri küpeye karşıdır.Ozanlarda küpeli gezerseniz çingene mahallesine girerseniz yanlışlıkla sizi kovalayabilirler ciddiyim. Bende küpe takıyorum.
    yanlış anlaşılmasın sakaryadan soğutmak için yazmadım bende bir adapazarlıyım sonuçta çokta severim adapazarını ama durum böyle yalan söylemek istemem kimse hayal kırıklığına uğrasın istemem geldikten sonra bende bu sene sınava girdim 115bindeyim ama sakarya metalurji geliyor yazmıycam çünkü hayat geçmez orda bikaç kafe var bikaç bar var gazino var parmakla gösterilcek kadar onlarda esnaf barları gazinoları adnan abimiz var 3.5 tlye bira içersiniz Zıbar var bulvarda rockbar ama dediğim gibi 3 5 kafe var Atalay-Han-Patska güzel cafelerdir 3 5 barla 1 tanecik caddeyle sosyal birisi iseniz çok çok zor hemde istanbul izmir gibi bir metropolden geliyorsanız patlarsınız benim gibi...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.