Şimdi Ara

Tercih Seçme Ekranı Koşullar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
6.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tercih seçme ekranındaki koşullar kısmı neyi anlatıyor bazısında 11 yazıor bazısında 11.222.444 falan bazısında - var bu ne anlama geliyor?

• Bunu bende merak ediyordum ama araştırdım çok da zor değilmiş mantık yürütmek lazım Şöyle oluyor: Seçtiğimiz bölüm + Koşullardaki atıyorum "2" sayısı. Bu demek "Özel koşullar ve açıklamalar 2 " yani 2'nin açıklaması; 2014-2015 öğretim yılında ikinci öğretim öğrencilerinin ödedikleri öğrenim ücretleri tablo halinde bu kılavuzun ileri sayfalarında yer almaktadır demek oluyormuş. İkinci bir örnek : Koşullar kısmındaki "273" koşulu. Açıklaması da: Kayıt için tam teşekküllü resmi bir hastaneden, bu mesleği yapmayı engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını, erkek adayların 1.75 m'den, kız adayların 1.65 m'den kısa olmadığını (Adıyaman Ü. MYO ile Kafkas Ü. Sarıkamış MYO için erkek adayların 1.67 m'den, kız adayların 1.63 m'den, Mustafa Kemal Ü. Antakya MYO ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ü. Avanos MYO için erkek adayların 1.65 m'den, kız adayların 1.60 m'den kısa olmadığını) belgeleyen heyet raporunun kayıtlarda ibraz edilmek üzere alınması ve adayların sabıka kaydının olmaması gerekir.
    Yani bu koşullar uyulması gereken kuralları belirtiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.